ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SuperFoods Festival: Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε έναν περίπατο γεμάτο ενέργεια και γεύση!

Ανοίγει τις πύλες του αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου στην Αθήνα και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 του μηνός το πιο γευστικό και υγιεινό φεστιβάλ της πρωτεύουσας, το SuperFoods Festival
SuperFoods Festival: Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε έναν περίπατο γεμάτο ενέργεια και γεύση!

Σε αυτό τον νέο θεσμό ενέργειας και γεύσης δεν θα μπορούσε να μην δηλώσει το παρών το Επιμελητήριο Μαγνησίας με δύο συμμετοχές μελών του, της Downvillage ΜΟΝ.ΙΚΕ (σκελίδα μαύρου σκόρδου, πάστα μαύρου σκόρδου, μέλι μαύρου σκόρδου, κέτσαπ μαύρου σκόρδου, χαβιάρι μαύρου σκόρδου, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου) και η Αλεξίου Μαρία "Φιλύρα με γεύσεις ζωής" (τραχανάς, σάλτσες, τουρσιά, γλυκά κουταλιού, ξύδια, μαρμελάδες, λικέρ, λιαστά).

Το SuperFoods Festival είναι μια θεματική γιορτή, ένα σημείο συνάντησης επιχειρήσεων και παραγωγών με σκοπό την παρουσίαση και την ανάδειξη προϊόντων υπερτροφών και προϊόντων μεγάλης θρεπτικής αξίας τονώνοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα σε αυτό το είδος τροφίμων.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο οι επιχειρήσεις που λαμβάνουν μέρος να διαφημίζουν, να παρουσιάζουν, να αυξάνουν τις πωλήσεις τους και να ανανεώνουν το πελατολόγιο τους σε ένα εξειδικευμένο φεστιβάλ με στοχευμένη επισκεψιμότητα.

Εκθέτες, 100 και πλέον παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα συμμετάσχουν με σκοπό να παρουσιάσουν τον πλούτο της υγιεινής διατροφής, καθώς και μια μεγάλη γκάμα Super προϊόντων - κυρίως βιολογικών συνδυασμένα με υπερτροφές και πολλά ιδιαίτερα συστατικά!

Το SuperFood Festival διεξάγεται για πρώτη χρονιά κι έχει ήδη κερδίσει την αγάπη των Ελλήνων παραγωγών με superfood προϊόντα, οι οποίοι βρήκαν το δικό τους χώρο φιλοξενίας και ανάδειξης των ιδιαίτερων προϊόντων τους.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε το Επιμελητήριο Μαγνησίας δίνει βήμα σε καινοτόμες ιδέες ανάδειξης τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων, όπου επισκέπτες από ολόκληρη την χώρα θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά τα ευεργετικά αυτά προϊόντα και να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς για τις Super ιδιότητες τους!

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7 Απριλίου του 2022, ώρα 6:00 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού τομέα Αθηνών Γεώργιο Δημόπουλο, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.