ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Και στο Βελεστίνο κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ

Περιοδεία στη Μαγνησία πραγματοποίησε την Κυριακή (3/4) το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, συνοδευόμενος από στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής
Και στο Βελεστίνο κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ

Όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση, ο κ. Σπυρόπουλος επισκέφτηκε την περιοχή του Αλμυρού, του Βελεστίνου και του Στεφανοβικείου όπου συνομίλησε με πολίτες.

Αναλύθηκαν τα ζητήματα της ακρίβειας και των προβλημάτων στην αγροτική παραγωγή που πηγάζουν από αυτή ενώ ανέλυσε και το σχέδιο της αυτοοργάνωσης της παράταξης και τη σημασία της στο πλαίσιο της πολιτικής και οργανωτικής ανασυγκρότησής της. Ο κ. Σπυρόπουλος ζήτησε να υπάρξει μαζική συμμετοχή στις ανοικτές διαδικασίες που θα διεξαχθούν στις 8 Μαΐου με αποκορύφωμα το συνέδριο στις 20-22 Μαΐου. Επίσης, αναφέρθηκε στα περιφερειακά συνέδρια που ξεκίνησαν σε πανελλαδικό επίπεδο με θεματικές ενότητες. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο επίκεντρο το ΕΣΥ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ και που σήμερα με όλα αυτά που έχουν συμβεί με την πανδημία, μας δείχνουν την αναγκαιότητα της στήριξής του ως μία κεντρική πολιτική στήριξης των αδυναμων ως βασικό άξονα του σοσιαλδημοκρατικού μας προγράμματος. Στη Θεσσαλία στο επόμενο διάστημα θα διεξαχθεί το περιφερειακό συνέδριο που στο επίκεντρό του θα έχει τον αγροδιατροφικο τομέα. Στη συνέχεια, ακολούθησε πέρασμα από τη Ζαγορά με επαφές με το συνεταιριστικό κίνημα που είναι έντονο στην περιοχή ενώ αργότερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η περιοδεία στην Αργαλαστή.