ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα και αποκλεισμός

Εκτός τελικού Κυπέλλου έμεινε ο Ρήγας Φεραίος γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 από τον Πύρασο στο "Παντελής Μαγούλας"
Ήττα και αποκλεισμός

Οι δύο ομάδες είχανε από μία πολύ μεγάλη στιγμή στο πρώτο μέρος, πριν το 1-0. Συνολικά, oι Βελεστινιώτες δεν βρέθηκαν και στην καλύτερή τους μέρα με τον Λάκη Μπακάλη να προχωρά σε κομβικές αλλαγές βγάζοντας δύο στόπερ και αλλαγή συστήματος στο ημίχρονο, μετά και το εις βάρος σκορ για την ομάδα του.

Δύο πολύ μεγάλα λάθη στα μετόπισθεν έφεραν πίσω με 2-0 (34`Παπαδόπουλος, 55` Φουρκιώτης) τον Ρήγα που όμως μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τέρμα του Νούλα στο 68`δίχως όμως στη συνέχεια να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Ωστόσο, η έκβαση της αναμέτρησης θα μπορούσε να είναι διαφορετική με τις διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι Τσίντζα (και ο Π. Σακκάς ως επόπτης ήταν δίπλα) να είναι δίκαιες, για μη υπόδειξη τουλάχιστον ενός καθαρού πέναλντι, αφού ο Τσιακίρης "γκρεμίστηκε" στην περιοχή από τον Παπαδόπουλο αμέσως μετά το 2-1.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια για τους Κυανόλευκους φέτος από τον πρωτοπόρο και στη βαθμολογία των πλέι οφ Πύρασο που θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στο νικητή του άλλου ημιτελικού, ανάμεσα στον Σαρακηνό και την Αγία Άννα.

Ο κόσμος του Ρήγα έδωσε βροντερό `παρών`

Το φιλμ του αγώνα:

A` Ημίχρονο

4’ Σουτ από πλάγια στην περιοχή του Φουρκιώτη, άουτ.

8` Σουτ του Κόντρα, μαζεύει εύκολα ο Τάσος.

14` Ο Φουρκιώτης αφύλακτος στην "καρδιά" της περιοχής σουτάρει πάνω στον Τσιλίγκο.

15` Απευθείας φάουλ του Σταματίου, στην αγκαλιά του Τάσου.

17` Παράλληλη μπαλιά του Γάρου από δεξιά, πλασέ στην κίνηση του Καραγιάννη, η μπάλα κοντράρει, κόρνερ.

29` Κόρνερ του Κόντρα, ο Βλιώρας μόνος στο δεύτερο δοκάρι πιάνει καρωτή κεφαλιά, η μπάλα σκάει με τον Τάσο να αποκρούει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

33` Φάουλ του Κόντρα, δεν ανησυχεί τον Τάσο

34` ΓΚΟΛ 1-0 Ο Παπαδόπουλος επιχειρεί μία σέντρα-σουτ από πλάγια δεξιά με το αριστερό με φάουλ, ο Τσιλίγκος πάει να την μπλοκάρει, η μπάλα του φεύγει και καταλήγει στα δίχτυα.

45` Απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλο, διώχνει στη δεξιά του γωνία ο Τσιλίγκος.

45` Σουτ του Αραπίτσα από πλάγια στην περιοχή, διώχνει με τα πόδια ο Τσιλίγκος.

Β` Ημίχρονο

52` Δυνατό σουτ του Αταπίτσα, απόκρουση του Τσιλίγκου

55` ΓΚΟΛ 2-0 Ο Βουραζέρης προσπαθεί να καλύψει με το σώμα του τη μπάλα μπροστά στον Αραπίτσα για να περάσει την τελική γραμμή, ο επιθετικός του Πυράσου κλέβει τη μπάλα και δίνει έτοιμο γκολ στον Φουρκιώτη που σε κενό τέρμα σημειώνει το 2-0.

60` Σουτ του Αγιασιώτη άουτ.

62` Νέο σουτ από τον παίκη του Πυράσου, πάλι άουτ.

68` ΓΚΟΛ 2-1 Γέμισμα του Ρόκα με φάουλ από δεξιά, ο Νούλας με ωραία κεφαλιά στη μικρή περιοχή μειώνει το σκορ.

70` Σε αντεπίθεση του Ρήγα, ο Δ. Αγροκώστας ανοίγει δεξιά στον Τσιακίρη, αυτός μπαίνει στην περιοχή και "πατάει" τη μπάλα, ο Παπαδόπουλος τον ρίχνει, δεν υποδεικνύεται παράβαση.

74` Νέες διαμαρτυρίες για τράβηγμα του Βουραζέρη στην περιοχή.

90+2` Αδύναμο σουτ του Καραγιάννη, εύκολα μαζεύει ο Τάσος.

90+4` Κεφαλιά του Βουραζέρη χωρίς πολλές προϋποθέσεις, άουτ.

Συνθέσεις:

Πύρασος (Σιαμέτης): Τάσος, Μπόλης, Παπαδόπουλος, Μπασδάνης, Μιχόπουλος, Ζενούνης, Αγιασιώτης, Αραπίτσας (89` Ρακής), Ζάχος (92 Γκαραβέλας), Θεοδόροπουλος (74` Μάρτινς), Φουρκιώτης (74` Καραγεώργος).

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Τσιλιίκος, Σταματίου (46`Δ. Αγροκώστας), Δίντσης (46` Ρόκας), Βουραζέρης, Βλιώρας (62` Χότζα), Βαϊόπουλος, Γοδενόπουλος, Σουγκάρης (62` Νούλας), Γάρος, Καραγιάννης, Κόντρα (53` Τσιακίρης).