ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα ο μεγάλος ημιτελικός

Την συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ θα διεκδικήσει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος φιλοξενούμενος από τον τυπικά γηπεδούχο Πύρασο στις 16:00 στο "Παντελής Μαγούλας"
Σήμερα ο μεγάλος ημιτελικός

Με πείσμα να αποτελέσει ο ημιτελικός την "τρίτη και φαρμακερή" για φέτος απέναντι στον σύλλογο της Νέας Αγχιάλου (ηττήθηκε δύο φορές στο πλαίσιο του πρωταθλήματος), οι Κυανόλευκοι του Λάκη Μπακάλη καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με στόχο την είσοδο στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου για όγδοη φορά στην ιστορία τους.

Ρέφερι της αναμέτρησης θα είναι ο Τσίντζας με βοηθούς τους Π. Σακκά και Δ. Σακκά.

Θυμίζουμε πως λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Σαρακηνό και την Αγία Άννα αναβλήθηκε και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Το κάλεσμα του Ρήγα στον κόσμο

Ο ΡΗΓΑΣ θα βρεθεί μπροστά σε μια ακόμη αγωνιστική πρόκληση.

Απ` αυτές που τόσο καλά ξέρει ν` αντιμετωπίζει να τις χαίρεται και να τις ξεπερνά.

Ο αυριανός αγώνας της ομάδας μας με τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ είναι πολύ σημαντικός για τους στόχους της φετινής χρονιάς.

Καλούμε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, ώρα 16:00, το φίλαθλο κοινό του Βελεστίνου και τους φίλους της ομάδας μας στη Μαγνησία να παραβρεθούν στο γήπεδο ‘’ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ’’, στη Ν. Ιωνία Βόλου, ώστε με την παρουσία τους να δώσουν δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας.

Η αγάπη για τον ιστορικό μας σύλλογο πρέπει να εκφραστεί και αυτή τη φορά δίνοντας βροντερό παρόν στην κερκίδα του γηπέδου. Ο δωδέκατος και καταλυτικός παίκτης του ΡΗΓΑ είναι ο κόσμος του, δηλαδή κάθε ένας από εμάς.

Να μην λείψει κανείς από την ποδοσφαιρική γιορτή του ημιτελικού που ευχόμαστε ότι θα οδηγήσει και σε μια μεγάλη πρόκριση στον τελικό του θεσμού!

Είμαστε σίγουροι πως μέσα σε αθλητικά πλαίσια και με τον μοναδικό του τρόπο για άλλη μια φορά οι φίλαθλοι του ΡΗΓΑ θα κάνουν τη διαφορά σε μια ακόμη υπερβατική προσπάθεια.