ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρήγας για την συμμετοχή της Ακαδημίας στην παρέλαση

Με το δικό της τμήμα συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Βελεστίνο η Ακαδημία του Ρήγα Φεραίου
Ο Ρήγας για την συμμετοχή της Ακαδημίας στην παρέλαση

Με υπερηφάνεια για πρώτη φορά ο σύλλογός μας παρέλασε, τιμώντας τους ήρωες και την Ελληνική επανάσταση του 1821.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ συμμετείχε στην παρέλαση του Βελεστίνου για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πάρα πολλών αθλητών μας.

Από νωρίς ο προπονητής, οι αθλητές, μέλη της διοίκησης και της διοικούσας επιτροπής γονέων & κηδεμόνων της ακαδημίας, συγκεντρώθηκαν στα προπύλαια του Δημοτικού Σταδίου, ώστε στην συνέχεια να αναχωρήσουν όλοι μαζί για τον Ι.Ν Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στην τέλεση της καθιερωμένης δοξολογίας.

Μετά την δοξολογία που τελέστηκε και σύμφωνα με το πρόγραμμα ετου Δήμου, μετέβησαν στον χώρο του Ανδριάντα του ΡΗΓΑ, όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμο, σχολεία και συλλόγους της κωμοπόλεως. Ο Σύλλογός μας, εκπροσωπούμενος από τον Πρόεδρο του ΔΣ Κωνσταντίνο Αθ. Γιάτσιο, κατέθεσε στεφάνι τιμώντας τους αγωνιστές του 1821.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου κορυφώθηκαν με την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε επί της κεντρικής οδού Ρ. Φεραίου. Οι αθλητές μας περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη της. Μέσα από ένα πλήθος χειροκροτημάτων η ποδοσφαιρική Ακαδημία μας ολοκλήρωσε την παρουσία της με άριστη εικόνα και με την δυναμική παρουσία τους οι αθλητές μας έστειλαν μήνυμα εθνικής υπηρηφάνειας και ελπίδας.

Να σημειωθεί ότι συμμετείχαν αθλητές μας ηλικίας από 8 ως 15 ετών.

Ο Πρόεδρος και η διοίκηση του ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την άρτια εμφάνιση τους, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, Υγεία και Ειρήνη.