ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Η αληθινή δικαίωση"

Ανακοίνωση για την αγορά οικοπέδου με στόχο την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου, αφήνοντας αιχμές προς τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κουβάτας
"Η αληθινή δικαίωση"

Αναλυτικά:

Η αληθινή δικαίωση σχετικά με την αγορά οικοπέδου για την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου στο Βελεστίνο ήρθε χθές (σ.σ. την Τετάρτη) το απόγευμα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου.

Η απόφαση αγοράς του οικοπέδου ήταν του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα και των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας πλήν του δημοτικού συμβούλου κυρίου Παπαδάμ Γεώργιου όπου τον Αύγουστο σε προσυμβούλιο της ομάδας πλειοψηφίας του δήμου ήταν αντίθετος τόσο με την δανειοδότηση από τράπεζα αλλά αντίθετος ακόμα και με χρήματα του ταμείου του δήμου να πραγματοποιηθεί η αγορά του οικοπέδου.

Να συμπληρώσω ότι το επιτόκιο της δανειοδότησης που είχε προτεινει ο δήμαρχος ήταν τόσο χαμηλό που θα γινόταν η εξόφληση άμεσα.

Αντίθετος συνέχισε να είναι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπαδάμ Γεώργιος όχι μόνο στην αγορά του οικοπέδου για το κλειστό γυμναστήριο αλλά στα περισσότερα έργα του δήμου μας τα οποία μερικά από αυτά είναι σε εξέλιξη.

Σε ερώτηση μου πρός τον κ. Παπαδάμ Γεώργιο σχετικά με την αρνητική του στάση που κρατούσε στο προσυμβούλιο του Αυγούστου της ομάδας πλειοψηφίας σχετικά με την αγορά του οικοπέδου που αποσκοπεί η στάση του από την στιγμή που ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Νασίκας σου έχει δώσει εξηγήσεις στις προτάσεις, δεν μου έδωσε καμιά απάντηση παρά συνέχισε να ζητάει παραστατικά από τον δήμαρχο με τον σκοπό να καθυστερήσει άλλο ένα μεγάλο έργο του δήμου μας.

Η τελική αληθινή δικαίωση δόθηκε από τον μεγάλο αγώνα και την αγάπη για τον τόπο μας, από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα παίρνοντας χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την τελική ευθεία της αγοράς του οικοπέδου για την ανέγερση του κλειστού γυμναστηρίου.

Με εκτίμηση και σεβασμό,
ΚΟΥΒΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - Δημοτικός Σύμβουλος Ρήγα Φεραίου.