ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εβδομάδα ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Εβδομαδιαία εκπαιδευτικά σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή που αφορούν όλους τους δημότες διοργανώνουν (ξεκίνημα 28/3 - 1/4) οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου - Οι δημότες που ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο της δομής Βοήθεια στο Σπίτι: 2425023794
Εβδομάδα ΚΑΡΠΑ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Όπως αναφέρεται, τοποθέτηση εξωτερικού απινιδωτή είναι αναγκαία, απαραίτητη και η γνώση για τη σωστή χρήση από τους Δημότες.

Δεν ξέρουμε ποτέ και ποια στιγμή θα χρειαστεί να πάρουμε ή να δώσουμε  βοήθεια. Χρέος μας ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες να αφιερώσουμε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας.

Με τη βοήθεια όλων των φορέων δημοσίων και εθελοντικών οργανώσεων, σχεδιάσαμε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για την παρουσίαση πρώτων βοηθειών σε μαθητές, εργαζόμενους του Δήμου και σε δημότες που έδειξαν ενδιαφέρον για την εκπαίδευση καρδιοαναπνευστικής ανοζωογόνησης και χρήσης εξωτερικού απινιδωτή.

Ας γίνουμε όλοι εθελοντές ζωής, τα παιδιά ας γίνουν κοινωνοί αυτού του μηνύματος εθελοντισμού και προσφοράς ζωής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Οι δημότες που ενδιαφέρονται μπορούν ακόμη να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του βοήθεια στο σπίτι : 2425023794 - Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Βελεστίνου.

Στο τέλος του παραπάνω προγράμματος θα γίνει και η πρώτη τοποθέτηση εξωτερικού απινιδωτή στο Βελεστίνο.

Τα προγράμματα θα συνεχιστούν και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς.