ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καταγγελτική ανακοίνωση Χαράλαμπου Πάσχου

Μομφή προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και την δημοτική αρχή σχετικά με την μη συμπερίληψη της πρότασης για κυβολιθόστρωση της παρόδου Αγ. Κωνσταντίνου από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας
Καταγγελτική ανακοίνωση Χαράλαμπου Πάσχου

Αναλυτικά:

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση, των μόλις δύο συνεδριάσεων, νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που παρόλο που είχε λάβει το mail μας , από 3 Μαρτίου, όπως αποδεικνύεται από την συνημμένη εικόνα , και παρόλο που είχαμε και προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία πριν δύο ημέρες, εντούτοις δεν συμπεριέλαβε το θέμα μας στην ημερήσια διάταξη της 23ης Μαρτίου.

Συγκεκριμένα εδώ και δύο περίπου βδομάδες, κάναμε δημόσια πρόταση, για την κυβολιθόστρωση της παρόδου Αγ. Κωνσταντίνου, του μοναδικού τμήματος με άσφαλτο γύρω από τον πεζόδρομο. Και για την επισημοποίηση της πρότασης μας, στείλαμε εγκαίρως το ανάλογο mail προς τη γραμματεία του προεδρείου. Γνωρίζοντας εκ των έσω το παρασκήνιο, ξέραμε αμέσως για τον πανικό του δημοτικού άρχοντα που έσπευσε να καλέσει την τεχνική υπηρεσία στο γραφείο του, για να τους καθοδηγήσει να δηλώσουν ότι η κυβιλιθόστρωση ήταν στην μελέτη του έργου! Κι όλα αυτά γιατί είναι δική μας πρόταση. Η ανασφάλεια του είναι παροιμιώδης. Το γνωρίζουμε όλοι. Αλλά το να μπει κι ο νεαρός πρόεδρος ,που πριν δύο μήνες ομόφωνα στηρίξαμε, σ` αυτό το τρυπάκι, πραγματικά μας απογοήτευσε. Ο θυμόσοφος λαός όμως που για όλα έχει ένα ρητό, λέει, πως ο καθένας μας, όπως στρώνει κοιμάται.