ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Sia Bars από το Βελεστίνο στην Food Expo 2022!

Η οικογενειακή επιχείρηση του Βελεστίνου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη που έλαβε χώρα στην Αθήνα
H Sia Bars από το Βελεστίνο στην Food Expo 2022!
Γιώργος Καλόγηρος και Αθαναsia Μπασμπανέλου στο περίπτερο της οικογενειακής επιχείρησης

Η Sia Bars είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε στο Βελεστίνο της Μαγνησίας από τη μητέρα μιας τετραμελούς οικογένειας και την αγάπη της προς την υγιεινή διατροφή. Φτιάχνοντας στο σπίτι της διάφορες μπάρες δημητριακών κάλυπτε τις θρεπτικές, αλλά και γευστικές τους ανάγκες.

Στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήρι της, με την ίδια αγάπη και προσοχή συνεχίζει να παρασκευάζει και να συσκευάζει μια μεγάλη γκάμα από μπάρες και μίγματα δημητριακών για όλους εσάς και τα παιδιά σας. 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας A. Μπασδάνης με τα στελέχη της Sia Bars στην ΕxpoFood2022

Σχετικά

Όπως κάθε μαμά, θέλοντας να φροντίζει για τη διατροφή της οικογένειάς  της, η δημιουργός της Sia bars, κατάφερε να μετατρέψει την αγάπη της για την υγιεινή διατροφή σε επιχειρηματική ιδέα.Με την ίδια αγάπη με την οποία ως μητέρα φροντίζει για τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειας της, παρασκευάζει και  συσκευάζει  μέσω του πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου της  μια μεγάλη γκάμα από θρεπτικές μπάρες και μίγματα δημητριακών .

Αυτό που χαρακτηρίζει την οικογενειακή επιχείρηση Sia bars είναι τα αγνά υλικά, η σωστή προετοιμασία, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά κυρίως η φιλοσοφία της  να παράγει νόστιμα, χειροποίητα προϊόντα μεγάλης διατροφικής αξίας  για παιδιά, αθλητές και για όσους θέλουν να ακολουθούν μια ισορροπημένη διατροφή.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα - https://siabars.gr/

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες