ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεκατέσσερις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου στην FOOD EXPO 2022

Η FOOD EXPO 2022 έριξε αυλαία με σημαντική εμπορική επιτυχία
Δεκατέσσερις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου στην FOOD EXPO 2022

Ένα ακόμα απόλυτα επιτυχημένο τριήμερο έφτασε στο τέλος του με την FOOD EXPO να αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα τρόφιμα και τα ποτά στην Ν.Α. Ευρώπη. 1.200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες υποδέχτηκαν χιλιάδες επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από 80 χώρες από το εξωτερικό, έκλεισαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και διεύρυναν το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες. Εκθέτες και επισκέπτες, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας έδωσαν ραντεβού για το 2023.
 
Δέκα τέσσερις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, οι οποίες επιδοτήθηκαν από το Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη συμμετοχή τους και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι επιχειρήσεις δήλωσαν την απόλυτη ικανοποίησή τους από το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης, την ποιότητα των επισκεπτών και τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν να έρθουν σε επαφή με εν δυνάμει συνεργάτες.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον όλων ενεργοποιήθηκε και από το γεγονός ότι η FOOD EXPO αποτέλεσε την ευκαιρία οι εκθέτες να δώσουν το παρών με φυσική παρουσία για πρώτη φορά, μετά από δύο χρόνια, λόγω της υγειονομικής κρίσης που πλήττει την παγκόσμια κοινότητα.
 
Το τριήμερο 12-14 Μαρτίου τις πύλες του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan expo στην Αθήνα πέρασαν περίπου τριάντα χιλιάδες Έλληνες και ξένοι επαγγελματίες, οι οποίοι γνώρισαν από κοντά τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα της Μαγνησίας και όλης της Ελλάδας, και διαπιστώθηκε για ακόμη μια φορά η τεράστια δυναμική των ελληνικών τροφίμων και ποτών και η σημαντική τους συμβολή στην οικονομία της χώρας μας.
 
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας για μια ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη στα μέλη του και τις συντονισμένες ενέργειες του προς όφελός τους μέσα από την συμμετοχή τους σε σημαντικές και υψηλού κύρους και αποτελεσματικότητας διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στην FOOD EXPO 2022 δήλωσε ο Πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης. Όπως υπογράμμισε "σε αυτό το πολύ δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων με την ουκρανική κρίση και στην αποδρομή της πανδημίας είναι σημαντικό ότι τέτοιες διοργανώσεις έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι η επιχειρηματική κοινότητα ενεργεί και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Αποτελεί για όλους εμάς μονόδρομο η στήριξη του επαγγελματία και κάθε διοργάνωσης που στόχο έχει την εξωστρέφεια και την στήριξη της οικονομίας μας. Οφείλουμε -αν μη τι άλλο- να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλλουν οι κρίσιμες ημέρες που διανύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Δίνουμε ξανά ραντεβού στην FOOD EXPO προσδοκώντας στην καλυτέρευση των συνθηκών και στην επιστροφή της ομαλότητας που συνεπάγεται η πολυπόθητη ανάπτυξη και προκοπή του τόπου μας”"

Υπενθυμίζεται ότι οι επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση ήταν οι εξής:
ΒΗΛΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ -  ΒΟΤΑΝΙΚΑ ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ, ΞΥΔΙ ΡΟΔΙΟΥ, ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΡΟΔΙ, ΡΟΔΙΑ (ΦΡΟΥΤΟ)
ΜΠΑΣΜΠΑΝΕΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΜΠΑΡΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΜΙΓΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γ.& Α. -ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ Α. ΙΚΕ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΝΟΥ
-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΛΥΚΩΝ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΛΥΧΝΑΡΑΣ ΒΕΡΓΙΝΑ ΑΕ - ΕΛΙΕΣ, ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ, ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΜΥΛΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, ΤΣΑΪ ΒΟΥΝΟΥ, ΡΙΓΑΝΗ
ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΙΚΕ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ
ΓΑΛΑΝΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ - ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ
ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ ΜΟΝ.ΕΠΕ - ΦΕΤΑ ΠΟΠ, ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ, ΓΑΛΟΤΥΡΙ ΠΟΠ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ
ΓΚΟΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΝ.ΙΚΕ - ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΔΥΑΣ ΑΕ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ, ΒΟΤΑΝΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ, ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ, ΜΠΑΡΕΣ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ
VRINO ΕΠΕ - ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ  - ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ - ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΕΛΙΕΣ