ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Tηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη το απόγευμα για τα μέτρα για την ακρίβεια

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει το μήνυμά του προς τους πολίτες από το σπίτι του, καθώς νοσεί από κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα
Tηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη το απόγευμα για τα μέτρα για την ακρίβεια

Αύριο, Πέμπτη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, θα γίνουν οι ανακοινώσεις μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των ανατιμήσεων στους πολίτες. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους Υπουργούς: Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ενημέρωσε ότι οι αυριανές ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς θα περιλαμβάνουν τρεις πυλώνες μέτρων: οριζόντια συνέχεια στην ενίσχυση στο ρεύμα που θα είναι μεγαλύτερη, την επιταγή ακρίβειας και παρέμβαση στα καύσιμα.

Σχετικά με την επιταγή ακρίβειας, ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι θα στηρίξει τους πιο ευάλωτους πολίτες και το ύψος της οριστικοποιείται εντός της ημέρας. Πρόκειται για χρήματα που θα δοθούν απευθείας στους πολίτες και θα είναι ακατάσχετα, ενώ όπως είπε θα δοθεί πριν το Πάσχα.

πηγή: lifo.gr

Πιο διαβασμένα