ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Συναυλία για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου προγραμματίζει τη διοργάνωση μίας συναυλίας αφιέρωμα για την Εθνική Επέτειο της  25ης Μαρτίου 1821 με τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου, την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα  20:00 στο Θέατρο "Παλαιάς Ηλεκτρικής" με δωρεάν είσοδο για το κοινό
Συναυλία για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου με τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου

 

Θα παρουσιαστεί ένα μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού με βασικό αίτημα την  ελευθερία και την αυτοδιάθεση, που αποτέλεσε την αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας.

Εκτός από τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου στη συναυλία συμμετέχουν η διακεκριμένη soprano Κατερίνα Αποστολοπούλου και ο ερμηνευτής Θωμάς Σκοτίδας. Συμμετέχουν ερμηνευτικά οι μαθητές Παναγιώτης Αγροκώστας, Μαρία Νιζάμη και Κωνσταντίνος Φυτιλής. Επιπλέον, θα συμμετάσχει η χορωδία του 10ου  Γυμνασίου Βόλου, υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας Αποστολοπούλου, στους υπόλοιπους συντελεστές ανήκει και ο Γιωργος Καπανιάρης στο  μπουζούκι και στο λαούτο. Η επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Βασίλη Τασούδη, ενώ θα ακουστούν και ενορχηστρώσεις των Γ. Καρυδάκη και Βασίλη Σαμαρά.

Πρωτόκολλο Covid – Οδηγίες προς κοινό:

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί COVID-FREE (για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με έλεγχο ταυτοπροσωπίας) στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τo θέατρο. Για την αποφυγή συνωστισμού σας προτείνουμε την έγκαιρη προσέλευσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Δ/νση Πολιτισμού – 2421082870, Ταμείο Θεάτρου Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας -2421027441.

Πιο διαβασμένα