ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώθηκε με άδικο τρόπο - Εμείς τον πρώτο λόγο με Σαρακηνό

Δυνατό πρωτάθλημα χαρακτήρισε τα πλέι οφ της Α` ΕΠΣΘ σε δηλώσεις του ο Λάκης Μπακάλης, επισημαίνοντας ωστόσο πως είναι άδικο να διαμορφώνεται η βαθμολογία αποκλειστικά από τα αποτελέσματα μίας ομάδας στα ντέρμπι της κανονικής διάρκειας
Η βαθμολογία των πλέι οφ διαμορφώθηκε με άδικο τρόπο - Εμείς τον πρώτο λόγο με Σαρακηνό

Ο έμπειρος τεχνικός του Ρήγα παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα goalpost.gr ενόψει του επερχόμενου αγώνα (13/3 - 15:30) με τον Σαρακηνό στο Βελεστίνο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ τονίζοντας πως στο Βελεστίνο οι Κυανόλευκοι έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Σαρακηνός είναι μία καλή ομάδα που απέκλεισε προχθές (σ.σ. Τετάρτη) μία ομάδα Γ’ Εθνικής από το Κύπελλο ΕΠΣΘ, τη Δήμητρα. Έρχεται με καλή ψυχολογία κι αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Αλλά κι εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε αρκετά καλά, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο γήπεδό μας έχουμε πάντα τον πρώτο λόγο. Έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία μας, την προηγούμενη εβδομάδα τραυματίστηκαν ο Πάσχος κι ο Σταματόπουλος. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές δε θα αγωνιστούν την Κυριακή κι είναι, δεδομένα, σημαντικές απουσίες για εμάς, τα παιδιά, τον τελευταίο καιρό, βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με 1-2 ποδοσφαιριστές ακόμα, η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ό,τι και να συμβεί, όμως, έχουμε το βάθος στο ρόστερ μας να το διαχειριστούμε. Ξεκινήσαμε τη χρονιά διαφορετικά, με πολλά νέα παιδιά που ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας. Έχω την ευτυχία να διαχειρίζομαι ένα μεγάλο και ποιοτικό έμψυχο δυναμικό".

Για το πρωτάθλημα των πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΘ:

Θα περιμένουμε και την αγωνιστική που έρχεται, για να δούμε αν η Αγία Άννα θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα από τον Πύρασο, προκειμένου ο δεύτερος να αγχωθεί, στην "κούρσα" του πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί. Τα πλέι-οφ, γενικά, είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες, αλλά πιστεύω πως η βαθμολογία του διαμορφώθηκε με άδικο τρόπο. Δε γίνεται να διαμορφώνεται η βαθμολογία ενός τέτοιου πρωταθλήματος, βάσει της απόδοσης κάθε ομάδας μόνο στα ντέρμπι. Ο Πύρασος μπήκε στο πρωτάθλημα αυτό με 15 βαθμούς κι όλοι οι υπόλοιποι με κάτω από 11 βαθμούς. Όπως και να ‘χει, όμως, θα παρακολουθήσουμε μία όμορφη αγωνιστική διαδικασία, με πολλά και δυνατά ντέρμπι.

πηγή: goalpost.gr