ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση Μαραβέγια με το Σωματείο Εργαζομένων του 304 ΠΕΒ

Συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων στο 304 ΠΕΒ, είχε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, στον απόηχο του πρόσφατου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Συνάντηση Μαραβέγια με το Σωματείο Εργαζομένων του 304 ΠΕΒ

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να αναθεωρήσει τη στάση του σε ότι αφορά επίδομα βαρέων-ανθυγιεινών της συγκεκριμένης κατηγορίας προσωπικού, πρωτοβουλία που στηρίχθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ κ. Α. Οικονόμου.

Τόνισαν ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη και ευχαρίστησαν τον κ. Μαραβέγια για τη συμβολή του, καθώς είχε ασκήσει επανειλημμένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις για το συγκεκριμένο θέμα και είχε διαρκή επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΥΕΘΑ κ. Αθ. Κονίδα και τον Αντιπρόεδρο κ. Παν. Γιαλαμά.

Επίσης, έθεσαν για μια ακόμη φορά το ζήτημα της υποστελέχωσης του εργοστασίου, για το οποίο ο βουλευτής τόνισε ότι έχει ήδη παρέμβει και θα συνεχίσει να επιμένει προς την ηγεσία του Υπ. Άμυνας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.