ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα ημιτελικά ο Ρήγας Φεραίος

Ένα βήμα πριν τον τελικό βρίσκονται οι Κυανόλευκοι που σήμερα έκαναν το καθήκον τους περνώντας από τα Λεχώνια με σκορ 3-0 επί του Νηλέα και περιμένουν πλέον το νικητή του ζευγαριού Πύρασος - Θησέας για να μάθουν τον αντίπαλό τους στους "4" του θεσμού
Στα ημιτελικά ο Ρήγας Φεραίος

Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση ο Σαρακηνός, επόμενος αντίπαλος του Ρήγα Φεραίου στο πρωτάθλημα, έκανε την έκπληξη αποκλείοντας με σκορ 2-1 την Δήμητρα Ευξεινούπολης για να κλείσει με τη σειρά του θέση στα ημιτελικά.

Σε περίπτωση που την άλλη Τετάρτη προκριθεί ο Πύρασος τότε ο Ρήγας θα αγωνιστεί στα ημιτελικά εκτός έδρας με την ομάδα της Αγιχάλου ενώ αν προκριθεί ο Θησέας οι Κυανόλευκοι θα υποδεχθούν τον σύλλογο της Αγριάς στο Βελεστίνο. Ο τέταρτος ημιτελικός θα διεξαχθεί επίσης την άλλη Τετάρτη ανάμεσα στον Αίαντα Σούρπης και την Αγία Άννα.

Ο Ρήγας βρήκε το πρώτο γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (43’) με τον Τσιακίρη να εκμεταλλεύεται μπαλιά του Γοδενόπουλου, να κερδίζει τη διεκδίκηση της μπάλας από τον αντίπαλο και να ντριμπλάρει ωραία τον τερματοφύλακα για να ανοίξει το σκορ σε κενό τέρμα (0-1). 

Δύο τέρματα του νεαρού Δημήτρη Αγροκώστα με πλασέ μέσα από την περιοχή, στο 58’ και στο 63’ «κλείδωσαν» τη νίκη (0-3) και την πρόκριση για τον Ρήγα στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς ευχαριστημένοι από την πορεία τους στο θεσμό, αφού ήταν η μοναδική ομάδα της Β’ ΕΠΣΘ στα προημιτελικά, ανάμεσα σε συλλόγους ανώτερων κατηγοριών. 

Ε.Λ. Νηλέας: Στεργιάδης, Παλάντζας (65’ Κώστογλου), Πάγια, Ιντζόγλου, Μούτος, Μαλούσι (65’ Μπικοράρος), Γκογκινούδης (75’ Βαϊόπουλος), Τσουμάνης, Κουβαράς (70’ Σκαντζούρης), Τσαφούτος, Ασλάνογλου (70’ Γράντζας).

Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος (62’ Κίτσιος), Γοδενόπουλος, Βουραζέρης, Σταματίου (72’ Καλτσουνάς), Χότζα, Σουγκάρης (62’ Κόντρα), Νούλας, Γ. Αγροκώστας (62’ Χασάπης), Τσιακίρης (60’ Καραγιάννης), Δ. Αγροκώστας.

Το πανόραμα του θεσμού