ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σημαντική διάκριση για το Βιοχημικό Τμήμα στο Αχιλλοπούλειο Βόλου

Τη δεύτερη θέση στο Σύστημα Εθνικής Αξιολόγησης Ποιότητας του ΕΣΕΑΠ έλαβε το Βιοχημικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου, ανάμεσα σε 263 εργαστήρια σε όλη τη Ελλάδα για το 2021, τη στιγμή που το 2020 είχε την έκτη θέση
Σημαντική διάκριση για το Βιοχημικό Τμήμα στο Αχιλλοπούλειο Βόλου

Μέσα σε έναν χρόνο το Βιοχημικό Τμήμα του Αχιλλοπούλειου κατάφερε βρίσκεται στην ελίτ των εργαστηρίων της Ελλάδας.

Αυτό ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο ο διευθυντής του Βιοχημικού Τμήματος Δρ. Ηλίας Τογκουσίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο ανθρώπινο δυναμικό για τη σημαντική δουλειά που προσφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου και στην στήριξη όλων των κλινικών και τμημάτων του: “Η προσπάθεια κυρίως στο χώρο της επιστήμης πρέπει να επιβραβεύεται. Το Βιοχημικό Τμήμα βρίσκεται πλέον για το 2021, στη 2η θέση σε 263 εργαστήρια σε ολη την Ελλάδα, από την 6η θέση το 2020. Πρόκειται για το Σύστημα Εθνικής Αξιολόγησης Ποιότητας του ΕΣΕΑΠ, στο οποίο το Βιοχημικό συμμετέχει από το 1995. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν αξίζουν στον εξαιρετικό συνάδελφο Δρ. Αντώνη Βλάχο, υπεύθυνο ποιότητας και διαπίστευσης του ΕΣΕΑΠ. Δηλώνω για άλλη μια φορά υπερήφανος για την άριστη στελέχωση του Τμήματος, από συναδέλφους πάντα πιστούς στα οφέλη, για τον ίδιο τον άρρωστο, το Νοσοκομείο και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα…”.

Η τελευταία αυτή διάκριση είναι πολύ σημαντική για ένα περιφερειακό Νοσοκομείο, όπως το Αχιλλοπούλειο, καθώς στο Εθνικό Πρόγραμμα συμμετέχουν και μεγάλα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, τα οποία το Νοσοκομείο Βόλου τα ξεπέρασε στην κατάταξη.

πηγή: ertnews.gr