ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Ζέττα Μακρή ευχαριστεί τις εθελόντριες και τους εθελοντές αιμοδότες

Η Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή διοργάνωσε την 7η εθελοντική αιμοδοσία με τους συνεργάτες της και τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών "Αλληλεγγύη", την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου
Η Ζέττα Μακρή ευχαριστεί τις εθελόντριες και τους εθελοντές αιμοδότες

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση, η κ. Μακρή υποδεχόταν προσωπικά τις εθελόντριες και τους εθελοντές αιμοδότες και μοιράστηκε μαζί τους ανθρώπινες στιγμές και ιστορίες, που αναδεικνύουν την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στις τρεις ώρες που κράτησε η δράση, άνθρωποι όλων των ηλικιών, ήρθαν σε επαφή με την ιδιαίτερη εμπειρία της αιμοδοσίας είτε ως αιμοδότες, είτε ως συνοδοί, είτε ως ενδιαφερόμενοι και αφιέρωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους, για να ενημερωθούν για την απλή και σύντομη διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν μέρος σε μια ενέργεια με επίκεντρο το αγαθό της ζωής και της υγείας.

Η Υφυπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τους συμπολίτες της για την στήριξή τους: "Περισσότερες από 40 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν στην 7η εθελοντική αιμοδοσία. Η συμμετοχή ήταν πραγματικά συγκινητική και η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε τις προσδοκίες. Η δύναμη της κοινωνίας πηγάζει από την ενότητα και την προσφορά των πολιτών και η κοινωνία του Βόλου και της Μαγνησίας αποδεικνύει έμπρακτα τη δύναμή της!

Ευχαριστώ ειλικρινά όλες και όλους που ήρθαν για να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον εθελοντισμό και την αιμοδοσία, να μεταδώσουν το μήνυμα, να δώσουν αίμα για τον συνάνθρωπο.

Ανάμεσά τους υπήρξαν πολλοί που δεν κατάφεραν να εκπληρώσουν την επιθυμία τους καθώς το πρωτόκολλο είναι συγκεκριμένο, λεπτομερές και αυστηρό.

Σας ευχαριστώ όλους που αγκαλιάσατε και αυτήν την πρωτοβουλία του γραφείου μου και ανανεώνουμε τη συνάντησή μας στην επόμενη αιμοδοσία".