ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να γίνει κυβολιθόστρωση και στην πάροδο Ρήγα Φεραίου

Πρόταση της δημοτικής παράταξης "Όλοι μαζί, μπροστά" που τονίζει πως με την ευκαιρία των εργασιών για το νέο πεζόδρομο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί κυβολιθόστρωση και στην πάροδο Ρήγα Φεραίου
Να γίνει κυβολιθόστρωση και στην πάροδο Ρήγα Φεραίου

Σαν δημοτική παράταξη του Δήμου Ρήγα Φεραίου προτιθέμεθα να καταθέσουμε πρόταση για το αμέσως επόμενο δημοτικό συμβούλιο, προτείνοντας  την επέκταση της κυβολιθόστρωσης, στην μοναδική πάροδο που έχει απομείνει με άσφαλτο.

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για την "πάροδο Ρήγα Φεραίου", την πάροδο δηλαδή που ενώνει τον πεζόδρομο με την ανατολική είσοδο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία τώρα που βρίσκεται εγκατεστημένος ο εργολάβος στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου, να πάρουμε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και να του αναθέσουμε, αφού πρώτα συντάξει η Τεχνική Υπηρεσία την ανάλογη μελέτη, την επέκταση του έργου και στην πάροδο αυτή.

Άλλωστε ο κυβόλιθος είναι μια πολύ καλή και φτηνή λύση για πεζοδρόμηση κι έτσι θα έχουμε ολοκληρωμένη την πεζοδρόμηση σε όλο το κέντρο του Βελεστίνου.

Ευελπιστούμε ότι η πρόταση μας αυτή θα τύχει της ομόφωνης ψήφισής της από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων γιατί δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα υπάρχει δημοτικός σύμβουλος που θα έχει κάποιο λόγο να την καταψηφίσει.

Πάσχος Χαράλαμπος - Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου