ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας - Ρήγας 2-6

Ο νεανικός Ρήγας πέρασε με το ευρύ 6-2 από το Στεφανοβίκειο με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται πλέον για τα πλέι οφ και τα πλέι  άουτ αντίστοιχα.
Διαγόρας - Ρήγας 2-6

Το σκορ άνοιξε με σουτ ο Τσιακίρης στο 15`, με τον Γάρο να σημειώνει το 0-2 με κεφαλιά έντεκα λεπτά αργότερα και ύστερα από σέντρα του Χότζα. 

Ο Τζίκας μείωσε με κεφαλιά προσωρινά σε 1-2 στο 36` αλλά τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Γάρος "ξαναχτύπησε" γράφοντας με πλασέ το 1-3. 

Μία νέα κεφάλια του Τζίκα στο 50` έβαλε ξανά τον Διαγόρα στον αγώνα αλλά ο Ρήγας είχε τρία ακόμα γκολ. Αρχικά με τον Πάσχο στο 62` που πήρε το... ριμπάουντ από δοκάρι του Γάρου ενώ στη συνέχεια (75`) ο Τσιακίρης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα με το τελικό 2-6 να διαμορφώνεται στο 80ο λεπτό με αυτογκόλ του Κ. Καραπλιάγγου. 

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Κουτσιαρής, Τζέκα, Ι. Βλάχος (75’ Μαλάμος), Κ. Καραπλιάγγος, Γκαμαλέτσος, Σπ. Καραπλιάγκος (80’ Μ. Ντάφος), Μπόλκας, Αγριοτσόμπανος, Ντόντος [8 λ.τρ. Π. Ντάφος (75’ Λουφόπουλος)], Τζίκας, Μουσαμπελίου (80’ Αγγελίδης). 

Ρήγας Φεραίος: Σπηλιόπουλος, Κίτσιος, Παπαδανιήλ (38’ λ.τρ. Πάσχος), Φιλοσόγλου, Καλτσουνάς, Χότζα, Σταματόπουλος, Νούλας, Χασάπης, Τσιακίρης (72’ Γοδενόπουλος), Γάρος.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Α` ΕΠΣΘ

ΔΑΦΝΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ 1-2 ΤΕΛ

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΑΕ 2002 5-1 ΤΕΛ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΡΗΓΑΣ Φ. 2-6 ΤΕΛ

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ - ΑΙΑΣ Σ. 2-0 ΤΕΛ

Β` ΕΠΣΘ

ΠΗΛΕΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-6 ΤΕΛ

ΕΛ ΝΗΛΕΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ. 3-1 ΤΕΛ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΒ 3-0 ΤΕΛ

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ - ΑΘΛΟΣ 0-2 ΤΕΛ