ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Σκρίμπα

Ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Μαγνησία με το συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα "Η Θεσσαλία στην καρδιά μας", κατέρχεται στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Βελεστινιώτης Γιάννης Σκρίμπας
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ιωάννη Σκρίμπα

Θεσσαλές και Θεσσαλοί αγαπημένοι μου φίλοι,

Πάντοτε στην ζωή μας καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις καίριας σημασίας με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου μας. Η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά τα τελευταία πέντε χρόνια με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου στο Δήμου Ρήγα Φεραίου, υπηρετώντας τους συνδημότες μου από διάφορες θέσεις ευθύνης, με δίδαξε πως η ανιδιοτελής προσφορά στον συνάνθρωπο με όραμα και στόχο πρέπει αποτελεί πρωταρχικό μέλημα κάθε αιρετού.

Το να παλεύουμε κάθε ώρα, κάθε στιγμή χωρίς εκπτώσεις και κυβιστήσεις αλλά μένοντας πιστοί στις αρχές και στις αξίες που πρεσβεύουμε μόνο θετικά αποτελέσματα φέρνει μέσα από μια παραγωγή έργου-παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Στο κάλεσμα λοιπόν συστράτευσης και συμπόρευσης του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας Νίκου Τσιλιμίγκα μόνο ένα μεγάλο ΝΑΙ θα μπορούσα να πω.

Γνωρίζοντας εδώ και χρόνια πάνω απ` όλα τον Άνθρωπο Τσιλιμίγκα μετέπειτα τον επιστήμονα-γιατρό Τσιλιμίγκα και τα τελευταία χρόνια τον πολιτικό και όχι πολιτικάντη Τσιλιμίγκα, δεν χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για μια προσωπικότητα που χαρακτηρίζεται από Ήθος, Αξίες και ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Χωρίς έπαρση, χωρίς αλαζονεία και υπέρμετρη αυτοπροβολή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας μπόρεσε να ενώσει και να συνθέσει χώρους και προσωπικότητες για ένα κοινό όραμα, ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη και την πρόοδο σε όλη την Θεσσαλία χωρίς μεροληπτική μεταχείριση και αποκλεισμούς.

Προσεχώς θα μοιραστώ μαζί σας σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για την επόμενη ημέρα της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας. Το παλιό το ζήσαμε 9 χρόνια, τώρα το μέλλον όμως έρχεται με αισιοδοξία και προσμονή με προοδευτική στόχευση και κοινωνική μέριμνα.

Σε ότι με αφορά απευθύνω κάλεσμα στήριξης του υποψηφίου περιφερειάρχη μας και όλης της ομάδας η οποία αποτελείται από ενεργούς πολίτες με όρεξη να προσφέρουν την επόμενη ημέρα ισότιμα σε όλους τους Θεσσαλούς και όλες τις Θεσσαλές.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που εκπέμπουν, δεσμεύομαι σ` αυτούς και σε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας για έναν δυνατό προεκλογικό αγώνα και μια ελπιδοφόρα τετραετία ανάπτυξης που έρχεται με περιφερειάρχη το Νίκο Τσιλιμίγκα.

Σκρίμπας Γιάννης
Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Μαγνησίας