ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ποιο κίνητρο θα επιλέξει κάποιος παίχτης να αφήσει μελλοντικά τη δουλειά του;

Ανακοίνωση για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τη διαιτησία εξέδωσε ο Αστέρας Ριζομύλου μετά την ήττα με σκορ 2-1 από την Αγία Άννα χθες (16/2) για τη φάση των "16" του Κυπέλλου ΕΠΣΘ
Με ποιο κίνητρο θα επιλέξει κάποιος παίχτης να αφήσει μελλοντικά τη δουλειά του;

Αναλυτικά:

Έχοντας περάσει μόλις λίγες ώρες από τη λήξη του σημερινού αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου με την ομάδα της Αγίας Άννας, θέλουμε μέσα από αυτή την ανακοίνωση να εκφράσουμε την απογοήτευση και τη λύπη μας, όχι για την ήττα μας με 2-1 από έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, αλλά για την αντιμετώπιση της ομάδας μας στο σημερινό αγώνα, την οποία κρίνουμε λίαν επιεικώς απαράδεκτη.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε κι ενώ η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό του αγώνα, πως της ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ (πλασάρισμα Βέργου σε κενή εστία) στο 22’ όπου σε έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και σε σύγκρουση του με τους αμυντικούς της ομάδας του, σφυρίχτηκε παράβαση κατά του Αστέρα για επιθετικό φάουλ, χωρίς δικός μας παίχτης να έχει συμμετοχή στη φάση. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 2ο ημίχρονο και με το σκορ 2-1 εις βάρος μας, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην ομάδα μας κι ενώ η μπάλα βρίσκει καθαρά σε χέρι αντιπάλου, εντός μεγάλης περιοχής.

Να θυμίσουμε σε όλους, ότι ο αγώνας διεξήχθη εργάσιμη ημέρα και ώρα (15:00) με πολλούς βασικούς παίχτες να απουσιάζουν κι από τις 2 ομάδες και με κάποιους να έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν στην άκρη τη δουλειά τους προκειμένου να αγωνιστούν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Οπότε οι απορίες που γεννώνται είναι:

ΓΙΑΤΙ να μην είναι αυτοί οι μοναδικοί πρωταγωνιστές του σημερινού αγώνα;

ΓΙΑΤΙ να τους στερείται η ισότιμη αντιμετώπιση και η ευκαιρία να κοιτάξουν έναν ανώτερο αντίπαλο στα μάτια, ασχέτως αποτελέσματος;

ΜΕ ΠΟΙΟ κίνητρο θα επιλέξει κάποιος παίχτης να αφήσει μελλοντικά τη δουλειά του, έχοντας τύχει τέτοιας αντιμετώπισης;

Η προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας σε όλη τη φετινή χρόνια και ειδικότερα στο 2ο γύρο, δεν μας επιτρέπει να αφήσουμε στον οποιοδήποτε να παίξει με τη τύχη της ομάδας.

Ενόψει λοιπόν της έναρξης των κρίσιμων play outs, καλούμε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να διασφαλίσουν την ισότιμη αντιμετώπιση ΟΛΩΝ των ομάδων, δυνατών κι αδύνατων.

Το γήπεδο και μόνο πρέπει να είναι ο μόνος κριτής για τη τύχη της εκάστοτε ομάδας.

Κλείνοντας, να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίχτες μας για τη σημερινή εμφάνιση και ειδικότερα στον νεαρό τερματοφύλακα Κλάϊντι Τσολάρι, ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε την 1η εμφάνιση του σε επίσημο αγώνα του Αστέρα, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετική εμφάνιση και να ευχαριστήσουμε και την ομάδα της Αγίας Άννας η οποία είχε κάνει αρχικά δεκτό το αίτημα μας για τον ορισμό του αγώνα στις 18:00, το οποίο τελικά δεν προχώρησε λόγω ανωτέρας βίας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ