ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύκολα στους "8"

Ο Ρήγας Φεραίος δεν δυσκολεύτηκε να "τσεκάρει" το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, επικρατώντας 4-0 της Αγχιάλου στο Βελεστίνο
Εύκολα στους "8"
Ο Βουραζέρης θυμήθηκε... την παλιά του τέχνη σκοράροντας με κεφαλιά

Στην επόμενη φάση οι Κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Νηλέας - ΑΠΟΒ.

Οι Βελεστινιώτες ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με το γκολ να έρχεται τελικά στο 40ο λεπτό από τον Σουγκάρη.

Στην επανάληψη κι έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Κόντρα, ο Βουραζέρης με ωραία κεφαλιά στο 54` και ο Γάρος με κοντινό πλασέ στο 64ο λεπτό ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Τσιλίγκος δεν δέχθηκε το γκολ της τιμής με τον νεαρό Κίτσιο να διαμορφώνει το τελικό 4-0 στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Καλή εμφάνιση και από τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Σαματά.

Γάρος και Κίτσιος σκόραραν για τον Ρήγα

Ο πρώην

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος (82’ Κίτσιος), Βουραζέρης, Παπαδανιήλ, Γοδενόπουλος, Βλιώρας (46’ Χότζα), Σταματόπουλος, Σουγκάρης (69’ Πάσχος), Κόντρα (82’ Κακάνης), Γάρος (69’ Τσιακίρης), Καραγιάννης.

Αγχίαλος (Ανδρουτσόπουλος): Σαματάς, Ζητούδης, Κόκκαλης, Δράγνης (84’ Γούτσιος), Λάμπου, Γιαννούχος, Τσότζωρας (46’ Σίμος), Δεμίρης, Χρ. Δαμάσκος, Δημακόπουλος, Μωϋσίδης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση