ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανάδειξη προβλημάτων και αιτημάτων στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Επίσκεψη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκου Βουραζέρη, στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και της υποστελέχωσης που ταλανίζουν την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας της περιοχή μας - Τι δήλωσε για συνάντηση με βουλευτές
Ανάδειξη προβλημάτων και αιτημάτων στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου

Αναλυτικά:

Επισκέφτηκα το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων,όπου δεν υπήρχε οδηγός για την κάλυψη της βάρδιας του ασθενοφόρου.

Εκεί συναντήθηκα με την κ. Σαρηγιάννη Φανή, Συντονίστρια-Διευθύντρια Κ.Υ. Βελεστίνου, τον κ. Γατή Ιωάννη - Πρόεδρο Συλλόγου εργαζομένων Κ.Υ. Μαγνησίας, την κ. Γκουρίτσα Ράνια - Μαία Κ.Υ. Βελεστίνου, τον κ. Βουλάγκα Στέργιο-Συντηρητή Μέλος του Δ.Σ .Συλλόγου εργαζομένων ΚΥ Μαγνησίας και την κ. Νικολοπούλου Γεωργία - Μαία ΚΥ Βελεστίνου οι οποίοι μου εξέφρασαν τον προβληματισμός τους για την συνεχόμενη υποστελέχωση του ΚΥ Βελεστίνου, το οποίο δέχεται καθημερινά πολλούς συνδημότες μας και όχι μόνο.

Τα κυριότερα αιτήματα τους ειναι τα ακόλουθα:

  • Κάλυψη σε όλες τις βάρδιες με πληρώματα ασθενοφόρων
  • Τεχνολόγος ή ακτινολόγος γιατρός για την λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος
  • Επαναλειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου
  • Να μην μετακινείται η παιδίατρος στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς έχει οργανική θέση στο Κ.Υ. Βελεστίνου
  • Αναβάθμιση και συντήρηση του κτιρίου Κ.Υ. Βελεστίνου

Πρώτα ως Δημότης και στη συνέχεια ως Πρόεδρος Δ.Σ Ρήγα Φεραίου, θα προσθαθήσω το επόμενο διάστημα να έρθω σε επικοινωνία με όλους τους βουλευτές του Νομού μας, τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου μας, ώστε να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με αφορμή το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποίο ταλανίζει τον Δήμο μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.