ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

“Δόξα τω Θεώ που επέστρεψα μετά από δύο χειρουργεία”

O Δημήτρης Ανάκογλου ήταν από τα πρόσωπα του χθεσινού (24/4) φιλικού αγώνα του Άρη στη Νεάπολη με την ΠΑΕ Βόλος (0-1), μιας και αγωνίστηκε ύστερα από δυο χρόνια και δύο χειρουργεία…
“Δόξα τω Θεώ που επέστρεψα μετά από δύο χειρουργεία”
Ο μεσοεπιθετικός του Άρη με το δημοσιογράφο Φοίβο Παπαγεωργίου

Μιλώντας μετά τον αγώνα έδειξε συγκινημένος στα όσα είπε στον αέρα του Yellow Radio 92,8 και στο Φοίβο Παπαγεωργίου.

"Δόξα τω Θεώ που επέστρεψα μετά από δύο χειρουργεία" ήταν το μήνυμα του παίκτη των Κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά:

"Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος, μια και επέστρεψα μετά από δυο χρόνια ουσιαστικά στο πρώτο μου παιχνίδι, έστω και φιλικό. Δεν είχα το μυαλό μου τόσο στην απόδοση, όσο στο πώς θα ανταποκριθεί το πόδι μου, έπειτα από δυο χειρουργεία. Όλα πήγαν όμως καλά, δόξα τω Θεώ για το σημερινό…".

Για την απόδοσή του και το παιχνίδι συνολικά είπε: “Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου, το σίγουρο είναι ότι κερδίσαμε ένα φιλικό, δόθηκαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, σε ένα ματς όπου και ο Βόλος ήθελε να γιορτάσει την άνοδό του και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ο προπονητής μας έβγαλε συμπεράσματα και κάποιοι παίκτες πήραμε ρυθμό".

Για το ποιοι τον στήριξαν στον προσωπικό του "Γολγοθά" είπε: "Ήταν δύσκολη η χρονιά για μέσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν, την κοπέλα μου, την οικογένεια μου και τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο, τον οποίο θεωρώ τον μεγάλο μου αδελφό για την στήριξη στο θέμα της αποθεραπείας μου".

 

Πιο διαβασμένα