ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση για την πρώτη ασφαλτόστρωση στο Βελεστίνο

Σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου υπογράφηκε η σύμβαση Προϋπολογισμού 600.000 ευρώ για την πρώτη φάση ασφαλτόστρωσης του Βελεστίνου μεταξύ του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα και του αναδόχου κ. Βασίλη Καθάριου
Υπογράφηκε η σύμβαση για την πρώτη ασφαλτόστρωση στο Βελεστίνο

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι οδοί που θα ασφαλτοστρωθούν σε πρώτη φάση και οι ημερομηνίες έναρξης των εργασιών, με βασική προϋπόθεση να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες του φυσικού αερίου και της αποχέτευσης. Στις εργασίες ασφαλτόστρωσης θα υπάρχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση στην έναρξη λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτριος Νασίκας δήλωσε σχετικά: "Ως Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή, η οποία από την πρώτη στιγμή, που της επικοινώνησα την αναγκαιότητα της ασφαλτόστρωσης στην πόλη του Βελεστίνου, ανταποκρίθηκε άμεσα και ουσιαστικά, κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες, επισκεφθήκαμε τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, και, σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την έναρξη της Α’ Φάσης του έργου για την Εσωτερική Οδοποιία του Βελεστίνου.

Αγαπητή Υφυπουργέ, είναι πολύ σημαντική η στήριξή σας στα αιτήματά μας, η κατανόησή σας στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και το διαρκές και αληθινό ενδιαφέρον σας για την ευημερία των συμπολιτών μας όλων των ηλικιών.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των δημοτών μας, σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά"