ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο Ι. Τέας

Στο ορισμό ακόμη δύο αντιπεριφερειαρχών προχώρησε χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ένας εκ των οποίων από τη Μαγνησία - Το χαρτοφυλάκιο στον τομέα Νέων Τεχνολογιών- Μεταφορών-Επικοινωνιών αναλαμβάνει ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Τέας, όπως ανακοινώθηκε
Αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο Ι. Τέας

Επίσης χθες ανακοινώθηκε ότι συστήνεται αντιπεριφέρεια Κλιματικής Αλλαγής η οποία θα έχει και την αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας. Αντιπεριφερειάρχης ορίστηκε ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Καρδίτσας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι παραμένουν κενές οι θεματικές αντιπεριφέρειες Ανάπτυξης και Εμπορίου, Υδροικονομίας και Περιβάλλοντος, ενώ ήδη έχουν οριστεί στον πρωτογενή τομέα ο κ. Απ. Μπίλλης, στον τομέα Τουρισμού και Πολιτισμού ο κ. Μπουτίνας.

Επίσης ανανεώθηκαν οι θητείες των χωρικών αντιπεριφερειαρχών, Δωροθέας Κολυνδρίνη (Μαγνησία), Θανάση Μιχαλάκη (Τρίκαλα) και Κων. Νούσιου (Καρδίτσα), ενώ στη Λάρισα ορίστηκε χωρικός αντιπεριφερειάρχης ο Βασίλης Πινακάς.

Αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των αντιπεριφερειαρχών στους τομείς που είναι ακόμη κενοί.

πηγή: taxydromos.gr