ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Εφυγε" ο γνωστός εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας - Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Έφυγε το πρωί από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ο εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας σε ηλικία 48 ετών - Φορείς της Μαγνησίας εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για έναν ενεργό και πρόσχαρο άνθρωπο καθώς και άψογο επαγγελματία
"Εφυγε" ο γνωστός εικονολήπτης Βαλάντης Καπίτσας - Συλλυπητήριες ανακοινώσεις
Με τον Βαλάντη είχαμε βρεθεί πολλές φορές σε ρεπορτάζ ή εκδηλώσεις

Το Μουσικό Βαγόνι θέλει με τη σειρά του να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Ο Βαλάντης εργάζονταν στο τηλεοπτικό κανάλι ASTRA. Επίσης ήταν συνεργάτης της Μητρόπολης Δημητριάδος. Ήταν παντρεμένος με τη Χαρά Μαυρογόνατου και πατέρας δύο παιδιών.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγιών Αναργύρων.

Τη βαθιά θλίψη και οδύνη του για τον ξαφνικό θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα εκφράζει με δήλωσή του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος:

Ως κεραυνός εν αιθρία έφθασε στα ώτα μας η είδηση του αιφνιδίου θανάτου του αγαπητού μας Βαλάντη Καπίτσα, στελέχους του τηλεοπτικού σταθμού astra, ιδιαιτέρως αγαπητού στους κόλπους της τοπικής μας κοινωνίας. Ο Βαλάντης, τα τελευταία χρόνια, είχε εξελιχθεί σε πολύτιμο συνεργάτη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καθώς, μέσα από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των λατρευτικών συνάξεων και λοιπών εκδηλώσεων της τοπικής μας Εκκλησίας, φρόντιζε να φθάνει ο λόγος του Θεού και του Επισκόπου, αλλά και η εμπειρία της Θείας Λατρείας σε κάθε σπίτι, και μάλιστα σε καιρό πανδημίας, που δεν επιτρέπει στους πολλούς να προσέλθουν στους Ναούς για να λειτουργηθούν. Μέσα απ’ αυτήν συνεργασία, εκτιμήσαμε το ήθος, την αξιοπρέπεια και την φιλοτιμία του ανδρός και αναπτύξαμε μαζί του σχέση βαθειάς εμπιστοσύνης και αγάπης. Γι’ αυτό και ο θάνατός του μας γεμίζει θλίψη και οδύνη, που μετατρέπουμε, όμως, σε ολόθυμη προσευχή για την ανάπαυση της ψυχής του εν χώρα ζώντων και σκηναίς δικαίων. Στην δε βαρυπενθούσα οικογένειά του ευχόμαστε πατρικώς την άνωθεν παρηγορία".

Ανακοίνωση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του Βαλάντη Καπίτσα, ενός ανθρώπου που τον χαρακτήριζε η ζωντάνια, η ευγένεια, ο επαγγελματισμός στην δουλειά του και η προσιτότητα του.
 
Συνεργαστήκαμε άριστα επί πολλά έτη και πραγματικά άφησε ισχυρό αποτύπωμα σε όλη την τοπική κοινωνία.
 
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του ASTRA, ο Μάνος Κοκκίνης αποχαιρετά τον γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό εικονολήπτη, Βαλάντη Καπίτσα που έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 48 ετών.

Βαλάντη..Θυμάσαι ήταν το 1990 όταν ήρθες στον σταθμό. Μαζί με το φίλο σου τον Κώστα, ήσουν ο πρώτος, ναι ήσουν το πρώτο άτομο που ήρθε στην οικογένεια του ASTRA. Φτιάξαμε το ραδιόφωνο μαζί. Γκρέμισες τοίχους, κουβαλούσες μπάζα μέχρι που έβαλες και την κονσόλα και έκανες την πρώτη εκπομπή με την υπέροχη φωνή ως Βαλάντης Νικολάου. Πόσα περάσαμε μαζί μέχρι να φτιάξουμε αυτό το θηρίο που λέγεται ASTRA TV. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Καλό ταξίδι θα μας λείψεις πολύ.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος αποχαιρέτησε τον Βαλάντη Καπίτσα.

Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο βαθιά θλίψη για τον άδικο χαμό ενός καλού και αυθεντικού ανθρώπου, οικογενειάρχη και επαγγελματία. Ενός φίλου, καλού. Του Βαλάντη Καπίτσα, που ανηφόρισε σήμερα για τον Παράδεισο. Δεν υπάρχουν λόγια, απλά. Δύναμη και κουράγιο στους δικούς του. Θα είναι πάντα εδώ…

Η Εστία Μικρασιατών και Ποντίων Βελεστίνου

Σήμερα το πρωί πληροφορηθηκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού μας εικονολήπτη Βαλάντη Καπίτσα...

Ήταν ένας άνθρωπος που βοήθησε τον σύλλογο μας και με τη βοήθειά του αναδεικνύονταν οι δραστηριότητες του συλλόγου μας σε όλη τη Θεσσαλία...

Ήταν ένας άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο, με κέφι, ζωντάνια...

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και το κανάλι του Astra...

Καλό ταξίδι φίλε μας, καλό παράδεισο.

Τα συλλυπητήρια του Ρήγα Φεραίου

Νωρίς το πρωί, ως κεραυνός εν αιθρία, πρόβαλε ο ξαφνικός, άδικος και πρόωρος θάνατος του αγαπητού σε όλους μας εικονολήπτη του ’’ASTRA TV’’, Βαλάντη Καπίτσα. Μια δύσκολη ημέρα για όλους! Μακάρι να ήταν ψέμα!
 
Με τη κάμερά του πρόσφερε πλούσιο οπτικό υλικό των ποδοσφαιρικών αγώνων και εκδηλώσεων του συλλόγου μας.
Φίλος του ΡΗΓΑ, αείμνηστος!!!
 
Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη στους οικείους του.
 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του αγαπητού εικονολήπτη, Βαλάντη Καπίτσα. Αλησμόνητο θα μείνει το χαμόγελο του αγαπητού Βαλάντη, που με αφοσίωση κάλυπτε τα ρεπορτάζ της εμπορικής αγοράς και ήταν πάντα παρών στα γεγονότα.

Ο Πρόεδρος, Οντόπουλος Απόστολος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου εκφράζουν τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι, αγαπητέ Βαλάντη.

Η Π.Π.Μ. για το θάνατο του Β. Καπίτσα

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) εκφράζει τη λύπη της γιατί έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο εικονολήπτης του ΑΣΤΡΑ Βαλάντης Καπίτσας. Ένας άνθρωπος χαρούμενος, φιλικός και εξαιρετικός επαγγελματίας. Η ΠΠΜ έχει τις καλύτερες εικόνες από τη συνεργασία μαζί του. Πραγματικά θα μας λείψει.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον τόσο πρόωρο θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα, εικονολήπτη του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA. Η καλοσυνάτη παρουσία του και  η ευγένειά του τον έκανε να είναι μία από τις πιο συμπαθείς παρουσίες στον δημόσιο βίο της πόλης.

Η τοπική κοινωνία είναι από σήμερα φτωχότερη. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι και όλες σοκαρίστηκαν στο άκουσμα αυτής της είδησης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA

Δήλωση Αχιλλέα Μπέου για τον θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα

Θέλω να εκφράσω την οδύνη μου για τον ξαφνικό θάνατο του Βαλάντη Καπίτσα, ενός νέου ανθρώπου και οικογενειάρχη, τόσο γνωστού και αγαπητού σε όλη την κοινωνία της πόλης από την πολυετή δραστηριοποίησή του στο χώρο των ΜΜΕ.

Δεν ήταν μόνο ένας καλός επαγγελματίας – εικονολήπτης, αλλά και ένας ευχάριστος, ζεστός άνθρωπος πάντα με το χαμόγελο και το αστείο. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και σε όλους τους οικείους του και στην τηλεοπτική του οικογένεια του Astra, μέλος της οποίας ήταν για χρόνια.

Το επιμελητήριο Μαγνησίας

Κεραυνός εν αιθρία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του εικονολήπτη Βαλάντη Καπίτσα, νωρίς σήμερα το πρωί. Η μαχητικότητα και εργατικότητά του, ο επαγγελματισμός και η προσιτότητά του χαρακτήριζαν τον επαγγελματικό βίο του ανθρώπου που συνέδεσε τη ζωή του με την ζωντάνια και το χαμόγελό του.

Μεγάλη η απώλεια για τον κόσμο των ΜΜΕ και τους οικείους του.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για τον χαμό του.

O πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Χορταργιάς.

Μια τρομερά δύσκολη μέρα για όλους εμάς που εργαζόμαστε στα ΜΜΕ της Μαγνησίας και όχι μόνο. Η ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας Βαλάντη Καπίτσα μας έχει συγκλονίσει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Δύναμη στην οικογένεια του.

πηγή: ertnews.gr - astratv.gr