ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η βαθμολογία στη μάχη για τα πλέι οφ

Ειδικό βαθμολογικό πίνακα με τη μέχρι τώρα κατάταξη των ομάδων ενόψει των πλέι οφ της Α` Τοπικής κατηγορίας για τον τίτλο του πρωταθλητή έδωσε η ΕΠΣΘ
Η βαθμολογία στη μάχη για τα πλέι οφ
Graphic / Μουσικό Βαγόνι

Θυμίζουμε πως φέτος οι ομάδες των δύο ομίλων της Α` ΕΠΣΘ που θα καταταγούν στη πρώτη τετράδα θα μεταφέρουν στα πλέι οφ το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσαν μόνο από τα αποτελέσματα των έξι αγώνων που έδωσαν με τις άλλες τρεις ομάδες των ομίλων τους από τις θέσεις 1 έως 4.

Έτσι, θα αγωνιστούν σε πλέι οφ, 8 αγωνιστικών, σε δύο γύρους των τεσσάρων αγωνιστικών, μόνο με τις αντίστοιχες ομάδες του άλλου ομίλου που κατέλαβαν τις αντίστοιχες θέσεις.

Ο πρωταθλητής που θα αναδειχθεί θα παλέψει για άνοδο στην Γ` Εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ με αντιπάλους τους πρωταθλητές άλλων Νομών.

Όσον αφορά τον Ρήγα Φεραίο, μετρά 4 βαθμούς (με Αίαντα και Αλμυρό), έχοντας όμως δύο παιχνίδια ακόμα απέναντι σε ομάδες τετράδας (εκτός με Αίαντα κι εντός με Αλμυρό). Μπορεί να φτάσει δηλαδή ακόμα και τους 10 βαθμούς, αν δεν αλλάξει η σύνθεση της τετράδας στον όμιλό του. Οι πίνακες δημιουργήθηκαν με την υποσημείωση πως δεν θα αλλάξει η πρώτη τετράδα, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Για παράδειγμα, ο ο Πρωτεσίλαος έχει μαθηματικές ελπίδες να είναι αυτός στις πρώτες τέσσερις θέσεις. 

Οι Κυανόλευκοι αναμένεται να αντιμετωπίσουν στα πλέι οφ Αγία Άννα, Σαρακηνό, Τοξότη και Ακρόπολη.

Πρώτη στην ειδική κατάταξη αυτή τη στιγμή είναι η Αγία Άννα αλλά με παιχνίδι ωστόσο παραπάνω από τον Πύρασο.

Τέλος, η πρεμιέρα των πλέι οφ αναμένεται να διεξαχθεί το διήμερο 26-27 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το πρόγραμμα

Δείτε αντίστοιχα τι ισχύει για τα πλέι άουτ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τα αποτελέσματα των ομάδων για την κατάταξη στα πλέι οφ