ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε Καλτσουνά ο Ρήγας

Την επιστροφή του Δημήτρη Καλτσουνά από το Μεγάλο Μοναστήρι ανακοίνωσε ο Ρήγας Φεραίος - Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πρωτεσίλαος
Ανακοίνωσε Καλτσουνά ο Ρήγας

Αναλυτικά, η ανακοινωση:

Το Δ.Σ. του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καλτσουνά από το Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας.

Ο 19χρονος υψηλόσωμος (1,94) αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Στάδιο Βελεστίνου και αποτέλεσε εξαιρετικό ποδοσφαιριστή της ακαδημίας του συλλόγου μας.

Σε ηλικία 16 ετών διακρίθηκε με την ομάδα Κ16 της μικτής ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους αγώνες που συμμετείχε.

Άμεσα δέχθηκε προτάσεις από επαγγελματικούς συλλόγους της Μαγνησίας. Τελευταία ομάδα που αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή ήταν η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, όπου και αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα Υποδομών Κ17 και Κ19 της Super League.

Δημήτρη, καλώς επέστρεψες στην μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΡΗΓΑ και σου ευχόμαστε καλούς αγώνες με υγεία και πολλές επιτυχίες!