ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξες του Άρη στη Νέα Αγχίαλο

Φιλικό ανθρωπιστικού χαρακτήρα διεξήχθη χθες στη Νέα Αγχίαλο, ανάμεσα στις ομάδες παλαιμάχων του Άρη Θεσσαλονίκης και του τοπικού Πυράσου
Δόξες του Άρη στη Νέα Αγχίαλο
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ / ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΑΓΟΝΙ

Κόσμησαν το το Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Αγχιάλου παλιές δόξες του Άρη και του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Ντίνος Κούης, ο Γιάννης Βένος, ο Κώστας Δράμπης και ο Γιάννης Τζιφόπουλος/

Στόχος της φιλικής αναμέτρησης ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα αλλά και χρηματικό σκοπό με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών.

Για τον Άρη έπαιξαν οι Τολούδης, Κασσάς, Τζιφόπουλος, Βένος, Τζιόλας, Κατσιαρός, Ζαχόπουλος, Κούης, Χατζόγλου, Παπαμιχαήλ, Εμμανουηλίδης και οι Δράμπης, Σουργούτσης, Γκανάτσιος, Πασπάλης. Προπονητής ο Κώστας Τσίλιος.

Για τον Πύρασο ξεκίνησαν τον αγώνα οι Γιαννακός, Καπαλίκας, Αποστόλου, Τρόμπατζης, Λαΐνας, Γιώτης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Παπαγεωγίου, Τζουμερκιώτης, Γκόλιας, Μπασδάνης, ενώ αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπουρτζής, Καραλής, Κίτσος, Τσιαμούρας, Τριάντος, Αποστολίδης, Δανόπουλος, Καφετζόπουλος, Σαμακοβλής, Καπέσιος. Προπονητής ο Χρήστος Κοντογιάννης.

Δείτε φωτογραφίες: