ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετο πέρασμα από Αγχίαλο - Αποτελέσματα και βαθμολογία

Με το ξεκάθαρο ανώτερο 5-0 επικράτησε σήμερα (16/1) ο Ρήγας Φεραίος στην Αγχίαλο επί της ομώνυμης ομάδας κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στο 2022
Άνετο πέρασμα από Αγχίαλο - Αποτελέσματα και βαθμολογία

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ρήγας Φεραίος τελείωσε τον αγώνα στην Αγχίαλο από το πρώτο ημίχρονο (0-4), φτάνοντας τελικά στο εμφατικό 0-5.

Το σκορ για τους Βελεστινιώτες άνοιξε ο Γάρος στο 15ο λεπτό… παρεμβαίνοντας στο σουτ του Καράγιαννη (0-1). Εννέα λεπτά αργότερα (24’), ο αρχηγός του Ρήγα διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας με ωραίο πλασέ το 0-2. Ο Γάρος είχε συμμετοχή και στο τρίτο γκολ της ομάδας του που σημειώθηκε στο 31ο λεπτό, έστω και χωρίς να ακουμπήσει τη μπάλα, αφήνοντάς την να περάσει κάτω από τα πόδια στη σέντρα από τα δεξιά του Βαϊόπουλου. Τελικός αποδέκτης ο Δημήτρης Αγροκώστας που δεν δυσκολεύτηκε να τελειώσει τη φάση διαμορφώνοντας το 0-3 . Ωστόσο ο νεαρός επιθετικός στάθηκε άτυχος στη συνέχεια καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους (41’) ο Σουγκάρης ευστόχησε από τα 11 βήματα αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε, ποιος άλλος, ο Γάρος.

Με τη συμπλήρωση οχτώ λεπτών στην επανάληψη (53’) ο Πάσχος έκανε ωραία ενέργεια αποφεύγοντας δύο αντιπάλους και σουτάροντας σωστά με τη μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Σαματά (0-5). Λόγω τραυματισμών οι ελλιπείς γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές.

Συνθέσεις

Αγχίαλος (Ανδρουτσόπουλος): Σαματάς, Ζητούδης, Προβιάς, Μαγιόγλου, Σταντσούρης (46’ Λάμπρου), Δράγνης, Μωυσίδης, Λάζογλου (46’ λ.τρ. Τσότζωρας), Γεωργακόπουλος (46’ Δαμάσκος), Σίμος (53’ Ζαφειρίου), Κόκκαλης. 

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Παπαδανιήλ, Φιλοσόγλου, Σταματίου (46’ Βλιώρας), Βαϊόπουλος (74’ Κίτσιος), Χότζα, Σουγκάρης, Γ. Αγροκώστας, Δ. Αγροκώστας (43’ λ.τρ. Πάσχος) Καραγιάννης (70’ Χασάπης), Γάρος (70’ Σταματόπουλος).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες στην Α` ΕΠΣΘ.

1ος όμιλος

Ακρόπολη – Δάφνη 5-0

Αγία Άννα – Αγία Παρασκευή 2-0

Μακρινίτσα – ΑΕ 2002 0-3 αα..

Σκιάθος – Σαρακηνός 0-2

Ρεπό: Τοξότης

2ος όμιλος

Πρωτεσίλαος – Πύρασος 2-2

Διαγόρας – Αίας Σούρπης 0-4

ΦΘ Αγχίαλος – Ρήγας Φεραίος 0-5

Μυρμηδόνες – ΓΣ Αλμυρού 0-2

Ρεπό: Αστέρας Ριζ.