ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπορούσε τη νίκη η Χλόη

Καλή εμφάνιση σήμερα (15/1) για την Χλόη που υποδέχτηκε σήμερα τον Νηλέα στο γήπεδό της αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε μένοντας έτσι στο 0-0
Μπορούσε τη νίκη η Χλόη

Το παιχνίδι διεξήχθη για την 11η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β` ΕΠΣΘ και είχε αρκετό δυναμισμό.

Ύστερα από ένα δοκάρι του Γράτζα στο ξεκίνημα από πλευράς φιλοξενούμενων και μια απόκρουση του Ανδριώτη με τα πόδια, οι “πράσινοι” ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα αλλά τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησαν μπροστά από την εστία του αντιπάλου. Ο Τριχόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Βιζάνι στο πρώτο μέρος ενώ ο Ζαμπόγιας σημάδεψε το δοκάρι στο 67`. Πιο πριν, στο 56`, γκολ του Αραμπατζή ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Συνθέσεις: 

Α.Ε. Χλόης (Τσούρικας): Ανδριώτης, Κουντούρης (86` Μπουκώρος), Κορλέτης (71` Χρόνης), Αλεξίου, Κίτσιος, Κολοκοτρώνης (λ. τρ. 32` Μαυρογόνατος), Αραμπατζής (86` Ντογκάνι), Μπαλαμώτης, Ζαμπόγιας, Βαΐτσης (86` Ντόρας), Τριχόπουλος.

Ε.Λ. Νηλέας (Κοκκινάκης): Βιζάνι, Κώστογλου, Πάγια, Σταμπούλογλου, Ιντζόγλου, Αράπογλου, Γκογκινούδης, Τσουμάνης, Γράτζας (46’ Λατίφι), Κουβαράς (70’ Αδάμος), Ασλάνογλου.