ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και η δημοτική αρχή φωτογραφίζεται

Ευθεία επίθεση στην Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο, Δημήτρη Νασίκα, εξαπέλυσε σε χθεσινή (11/1) του δημοσίευση και με αφορμή τις εικόνες του πλημμυρισμένου 2ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Απόστολος Παπατόλιας που κάνει λόγο και για πλημμυρισμένο γυμναστήριο στο Γυμνάσιο - Λύκειο Βελεστίνου
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και η δημοτική αρχή φωτογραφίζεται

Αναλυτικά:

Πλημμύρισε σήμερα (σ.σ. χθες) το 2ο δημοτικό σχολείο Βελεστίνου.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις ζήσανε σήμερα μαθητές δάσκαλοι και γονείς που ειδοποιήθηκαν να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο λόγω πλημμύρας στον εσωτερικό χώρο. Η ανύπαρκτη συντήρηση εδώ και χρόνια της σκεπής είχε ως αποτέλεσμα την πλημμύρα στο εσωτερικό του σχολείου. Καμία απολύτως μέριμνα και στις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και η δημοτική αρχή φωτογραφίζεται μπροστά από τις καταστροφές.

Ο Δήμαρχος μιας περιοχής πρέπει να επιλέγει τους καλύτερους συνεργάτες και να έχει επιτελικό ρόλο ώστε να είναι αποτελεσματικός.

Εδώ επενδύουμε στα ανούσια επικοινωνιακά τρικ και ούτε λόγος για ανάληψη ευθυνών .

Ώρα 20:00 και ακόμη να βγει μια ανακοίνωση από πλευράς δημοτικής αρχής ότι οι σχολικές μονάδες αναστέλουν την λειτουργία τους έως ότου γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στις σχολικές μονάδες για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η ανεπάρκεια σας κ. Νασίκα εχει γίνει επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο.

Ντροπή!


*Με νέο σχόλιο, ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρει επίσης πως "πλημμύρησε και το κλειστό γυμναστήριο στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου και Λυκείου Βελεστίνου και σήμερα (12/1) σύμφωνα με μαρτυρίες μαθητών, οι ίδιοι με σφουγγαρίστρες προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα νερά!"