ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα φανεί το μέγεθος των ζημιών

Αναφορικά με την κακοκαιρία της Τρίτης, ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νακίκας, τόνισε το πρωί στην ΕΡΤ Βόλου ότι σήμερα τα νερά έχουν υποχωρήσει και τα προβλήματα έχουν περιοριστεί, ωστόσο, οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το μέγεθος των ζημιών στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της περιοχής, κυρίως αυτές που γειτνιάζουν με το νομό της Λάρισας
Θα φανεί το μέγεθος των ζημιών

Τις πληγές τους θα ξεκινήσουν να μετράνε από σήμερα οι κάτοικοι του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που χθες η ευρύτερη περιοχή δέχθηκε μεγάλη πίεση λόγο της μεγάλης ποσότητας νερού από την έντονη και πολύωρη βροχόπτωση. Τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα κυρίως εντοπίστηκαν στην περιοχή του Στεφανοβικείου, Περίβλεπτου, Μικρό Περιβολάκι, Αερινό. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Νακίκας, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, τόνισε ότι σήμερα τα νερά έχουν υποχωρήσει και τα προβλήματα έχουν περιοριστεί. Ωστόσο, οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το μέγεθος των ζημιών στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της περιοχής, κυρίως αυτές που γειτνιάζουν με το νομό της Λάρισας.

Εντωμεταξύ και σε ότι αφορά την εκπαίδευση στον Δήμο Ρήγα Φεραίου κλειστά θα παραμείνουν Γυμνάσιο και Λύκειο Καναλίων διότι το κτίριο πήρε νερά.

πηγή: ertnews.gr