ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χωρίς ρεύμα περιοχές της Μαγνησίας από τις πτώσεις δένδρων στο δίκτυο

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει αυτή την ώρα πολλές περιοχές τόσο στον Βόλο, όσο και στην υπόλοιπη Μαγνησία όπως αναφέρει η ΕΡΤ
Χωρίς ρεύμα περιοχές της Μαγνησίας από τις πτώσεις δένδρων στο δίκτυο

Διακοπές ρεύματος καταγράφονται στο κέντρο του Βόλου, όπως στην οδό Κουμουνδούρου με Εθνικής Αντιστάσεως όπου έπεσε δένδρο πάνω στις γραμμές.

Η Πυροσβεστική παρενέβη και έκοψε το δένδρο ενώ συνεργείο της ΔΕΗ προσπαθεί να αποκαταστήσει τη βλάβη στο δίκτυο.

Χωρίς ρεύμα είναι και μέρος του κτιρίου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Και εκεί γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης της ζημιάς.

Επιπλέον βλάβες σημειώνονται σε Κεραμίδι, Δράκεια, Πορταριά, Μελισσιάτικα, με τις περιοχές να μην έχουν ηλεκτροδότηση, ενώ υπάρχουν βλάβες και σε κεραίες στο Πλασίδι, στο Πήλιο. Υπάρχουν πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική για πτώσεις δέντρων,

Νερά έμπασε, λόγω της έντονης βροχής το Ειρηνοδικείο Βόλου και στα Δικαστήρια κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κάνει άντληση των υδάτων.
Από τη βροχή που πέφτει όλη τη νύχτα, πλημμύρισαν κυρίως υπόγεια στην πόλη του Βόλου και οι πυροσβέστες κάνουν αντλήσεις νερών, Μέχρι στιγμής χρειάστηκε να επέμβουν σε τρεις περιπτώσεις.

Επίσης, λόγω του νερού και των δυνατών ανέμων, έσπασαν κλαδιά δένδρων και οι πυροσβέστες καλούνται να τα κόψουν, για να απελευθερωθούν οι δρόμοι, σε πέντε περιπτώσεις μέχρι τώρα.

πηγή