ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θα συνεχίσω καταθέτοντας τη συμφωνία μου ή τη διαφωνία μου με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου

Στις τελευταίες του συνεδριάσεις ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου συμμετείχε χθες (28/12) ο Γιώργος Παπαδάμ συνεχίζοντας πλέον ως δημοτικός σύμβουλος μετά τη λήξη της θητείας του - Στις 9 Ιανουαρίου η εκλογή νέου προέδρου
Θα συνεχίσω καταθέτοντας τη συμφωνία μου ή τη διαφωνία μου με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου
Φωτογραφία από την επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Βελεστίνο, στα δεξιά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Παπαδάμ, στα αριστερά ο Δήμσρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Παπαδάμ για τη λήξη της θητείας του

Η σημερινή συνεδρίαση αποτελεί την τελευταία του έτους αλλά και της θητείας μου. Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για τη συνεργασία που είχαμε στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων και διοργάνωσης των συνεδριάσεων. Να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους και όλους τους δημοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία. Να ευχαριστησω τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συμβολή τους και ειδικά τον άμεσο συνεργάτη μου κ Λάμπρο Μποκα.

Πιστεύω ότι λειτούργησα με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας με όλες της παρατάξεις. Διανύσαμε μία δύσκολη περίοδο με την πανδημία όπου εφαρμόσαμε 4 τρόπους συνεδρίασης, δια ζώσης, δια περιφοράς, τηλεδιάσκεψη και τώρα μεικτή δια ζώσης και τηλεδιάσκεψη. Διατήρησα μια επικοινωνία συνεργασίας με τους προέδρους των κοινοτήτων με σκοπό την προώθηση των θεμάτων που αφορούν τις κοινότητες. Ζήτησα από την οικονομική υπηρεσία και συμπεριέλαβε στον προϋπολογισμό δαπάνη για την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών των συνεδριάσεων έτσι ώστε να είναι αποτυπωμένες όλες οι τοποθετήσεις των συμβούλων σε έντυπα πρακτικά και σε ηλεκτρονικά. Αυτό δεν κατέστη δυνατόν στην προηγούμενη διετία λόγω των προβλημάτων της πανδημίας.

Θα στηρίξω και θα βοηθήσω, αν χρειαστεί, τον νέο πρόεδρο που θα εκλεγεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου. Θα σεβαστώ και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι δημότες, συνεχίζοντας την επόμενη διετία. Θα συνεχίσω καταθέτοντας τη συμφωνία μου ή τη διαφωνία μου, στις προτάσεις της πλειοψηφίας, όπως ακριβώς έπραξα και στην διάρκεια της θητείας μου ως πρόεδρος του σώματος. Οι απόψεις μου θα είναι πάντα με κριτήριο και γνώμονα το συμφέρον του Δήμου σε θέματα διαχείρισης και γενικότερα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου. Έτσι άλλωστε λειτούργησα και στη διετία που πέρασε. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία στις οικογένειες σας.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Απ. Παπαϊωάννου, ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Παπαδάμ για τη συνεργασία και δήλωσε ότι ο Γιώργος .Παπαδαμ έδωσε μια άλλη ώθηση στις συνεδριάσεις των Δ.Σ. εισάγοντας το ήθος και την ευγένεια.

Ο δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Παπαρούνας, ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο για τη συνεργασία, τον συγχαρηκε για τον τρόπο άσκησης της προεδρίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην πορεία του από δω και στο εξής, όποια και να είναι η επιλογή του στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ο δημοτικός σύμβουλος, Αθανάσιος Μπατζιακας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον συνεχάρη για τη συνεργασία στο διάστημα που είναι δημοτικός σύμβουλος και ευχήθηκε στον πρόεδρο καλή συνέχεια σαν δημοτικός σύμβουλος και καλή επιτυχία σε όποια πορεία επιλέξει.