ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έξι νεκροί στο Αχιλλοπούλειο το τελευταίο τριήμερο

Έξι συνάνθρωποί μας απεβίωσαν το τελευταίο τριήμερο από επιπλοκές του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο του Βόλου
Έξι νεκροί στο Αχιλλοπούλειο το τελευταίο τριήμερο

Ειδικότερα την παραμονή των Χριστουγέννων έχασε τη ζωή του ένας άνδρας 48 ετών, που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid. Ανήμερα Χριστούγεννα κατέληξαν μία γυναίκα 59 ετών, ένας άνδρας 71 ετών και μία γυναίκα 81 ετών, ενώ χθες Κυριακή απεβίωσαν μία γυναίκα 79 ετών κι ένας άνδρας 94 ετών.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο διευθυντής των κλινικών covid του Νοσοκομείου Βόλου, Χαράλαμπος Μάνδρος, δυστυχώς το Νοσοκομείο του Βόλου παραμένει σε πίεση, καθώς νοσηλεύονται σταθερά περίπου 60 ασθενείς, ενώ στους υπόλοιπους Θεσσαλικούς Νομού ο αριθμός έχει μειωθεί. Οι αντοχές του Νοσοκομείου είναι πολύ λιγότερες. "Είναι αντικρουόμενες οι μελέτες για την μετάλλαξη Ο. Αν είναι ηπιότερη δηλαδή, ενώ είναι υπερμεταδοτική", τόνισε. Επιπλέον εξήγησε ότι ακόμη δεν έχουν φθάσει στο Νοσοκομείο τα μονοκλωνικά φάρμακα και εξήγησε όλη τη διαδικασία χορήγησής τους.

Επισήμανε, ότι γενικότερα η συνεργασία με τους ιδιώτες γιατρούς, που κάνουν εφημερίες είναι πολύ καλή και θα συνεχιστεί και τον Ιανουάριο και ανέφερε, ότι δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον να έλθει στο Νοσοκομείο κανένας παθολόγος, αν και προκηρύχθηκαν επτά από τις 14 θέσεις. "Εκτιμώ ότι κανείς δεν θα έλθει όσο είμαστε σε πόλεμο. Οι θέσεις θα μείνουν ορφανές", τόνισε.