ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παραδοσιακά με τον Σταύρο Κουσκουρίδα και τον Γιάννη Λίτσιο στο Lab Art

Παραδοσιακά με τον Σταύρο Κουσκουρίδα και τον Γιάννη Λίτσιο την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στο Lab Art του Βόλου - Μαζί τους η Μαρία Χατζηιωαννίδου  
Παραδοσιακά με τον Σταύρο Κουσκουρίδα και τον Γιάννη Λίτσιο  στο Lab Art

Δύο από τους σημαντικότερους εκφραστές της δημοτικής μας μουσικής ο Σταύρος Κουσκουρίδας στο κλαρίνο και ο Γιάννης Λίτσιος στο τραγούδι έρχονται τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο Lab Art να μας χαρίσουν ένα ταξίδι στην παράδοση. Πέρα από την προσμονή μας λόγω των εορτών, είναι σίγουρο πως με αυτούς τους χαρισματικούς μουσικούς θα απολαύσουμε ένα παραδοσιακό γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι.

Μαζί τους η Μαρία Χατζηιωαννίδου στο τραγούδι, ο Θάνος Ρούμπος στο βιολί, ο Κώστας Παπαδημητρίου στο λαούτο και ο Βασίλης Σαραντινός στα κρουστά. 

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021, Lab Art - Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Ώρα Προσέλευσης: 21:00 - Ώρα έναρξης: 22:00
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

Σημεία Προπώλησης:
- Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market.
-Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος
- Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη

Πληροφορίες / κρατήσεις: 6936768448
Ώρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00

>Ο χώρος ακολουθεί τις υγειονομικές διατάξεις όπως αυτές ορίζονται την εκάστοτε περίοδο.
>Σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, η λειτουργία του χώρου είναι αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, με υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης.

Πιο διαβασμένα