ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου το απόγευμα (18:00 και 19:00) το Δημοτικό Συμβούλιο - Η ειδική τακτική συνεδρίαση αφορά την Έγκριση του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022 του Δήμου και την Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) έτους 2022
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

Τα θέματα ημερησίας διάταξης της τακτικής συνεδρίασης 

-Λήψη απόφασης για την έγκριση της 18/2020  Απόφασης  Κοινότητας Αερινού, για την ονομασία δρόμου της Κοινότητας Αερινού , προς τιμή του εκλιπόντος Πρίντζου  Κωνσταντίου.

-Λήψη απόφασης για την Σύσταση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων.

-Λήψη απόφασης σχετικά με την «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΑΣ (ΦΣΠΗΕ) , ΙΣΧΥΟΣ 27,998 MW, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ‘’ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5’’ , φερόμενης ιδιοκτησίας  ‘’POWER VENTURES 6 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ’’ ΔΗΜΩΝ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ».

-Λήψη απόφασης σχετικά με την «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) , για την εγκατάσταση Φ/Β σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 19,992 MW, στις θέσεις ‘’Μεγάλο Μοναστήρι 2,3,4’’, της Δ.Ε. Αρμενίου & Κιλελέρ , των Δήμων Ρ. Φεραίου & Κιλελέρ, των Π.Ε. Μαγνησίας 7 Λάρισας , στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

-Λήψη απόφασης για την έγκριση της 09-2021 Απόφασης της Κοινότητας Ριζομύλου, με θέμα "Έγκριση πώλησης του αγροτεμαχίου 1449 που βρίσκεται στη θέση Δελήχανι της Κοινότητας Ριζομύλου".

-Λήψη απόφασης για την Κοπή δέντρων στον πεζόδρομο Κοινότητας Βελεστίνου.

Τα θέματα ημερησίας διάταξης της τακτικής ειδικής συνεδρίασης

-Λήψη απόφασης για την Έγκριση του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022, του Δήμου Ρήγα Φεραίου .  (Α.Ο.Ε. 248 / 2021)

-Λήψη απόφασης για την Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ), έτους 2022 του Δήμου Ρήγα Φεραίου .(Α.Ο.Ε 249 / 2021)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γεώργιος Κων. Παπαδάμ