ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Ο Ρήγας Φεραίος συγχαίρει τον Βελεστινιώτη αθλητή, Γιώργο Νιμπή, για την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing
Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ συγχαίρουν τον Βελεστινιώτη αθλητή Γιώργο Νικ. Νιμπή για την μεγάλη επιτυχία του, αφού κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing, που έλαβε χώρα στις 10 με 12 Δεκεμβρίου 2021 στην πόλη της Χαλκίδας, με την συμμετοχή 2300 αθλητών.

Τα δύο χρυσά μετάλλια αφορούσαν τα αγωνιστικά στυλ "Kick Light" και "Light Contact" της Ά κατηγορίας.

Η διοργάνωση έγινε από την ΠΟΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ μπόξινγκ), την μόνη αναγνωρισμένη Ομοσπονδία στην Ελλάδα από την WAKO (Παγκόσμια Ομοσπονδία Κικ μπόξινγκ), η οποία τον Ιούλιο αναγνωρίστηκε από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, με το αγώνισμα του Kick Boxing να αποτελεί πλέον Ολυμπιακό Άθλημα.

Ο Γιώργος Νικ. Νιμπής είναι ένας αθλητής με επιμονή στο στόχο με αγωνιστικότητα και ενθουσιασμό. Αποτελεί πρότυπο προς μίμηση για τα νέα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Βελεστίνου που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η εξαιρετική του εμφάνιση και οι διακρίσεις του μας κάνουν περήφανους και αποτελεί τιμή για τον τόπο μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες του και τον προτρέπουμε να συνεχίσει ν’ αναπτύσσει τους κανόνες του "ευ αγωνίζεσθαι", με προσήλωση στον στόχο του.
Γιώργο, σου ευχόμαστε από καρδιάς ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!