ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

"200.000 ευρώ για το κλειστό γυμναστήριο στο Βελεστίνο"

Για την έγκριση της χρηματοδότησης που αφορά την αγορά οικοπέδου ύψους 200.000 ευρώ προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο στο Βελεστίνο ενημέρωσε, σήμερα, την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μ. Μακρή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας - Το Υπουργείο Εσωτερικών θα επιχορηγήσει τον Δήμο Ρήγα Φεραίου με το ποσό των 200.000 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ
"200.000 ευρώ για το κλειστό γυμναστήριο στο Βελεστίνο"
Εικόνα αρχείου

Όπως αναφέρεται στην σχετική ενημέρωση, η ανάγκη αυτή προτεραιοποιήθηκε από την δημοτική αρχή κατά την συνάντηση της κ. Μακρή, η οποία συνοδευόταν από το Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και από τον αντιδήμαρχο, Γιάννη Μπατζιάκα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021.

Ειδικότερα, το Υπουργείο Εσωτερικών θα επιχορηγήσει τον Δήμο Ρήγα Φεραίου με το ποσό των 200.000 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την πράξη με τίτλο: "Αγορά οικοπέδου για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου – Αθλητικού Κέντρου στο Βελεστίνο του Δήμου Ρήγα Φεραίου".

Η  κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, τον κ. Πέτσα για την κατανόηση της ανάγκης δημιουργίας ενός κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή και για την θετική του διάθεση να βοηθήσει, έμπρακτα και γρήγορα, στην υλοποίησή του. Τόνισε δε, ότι σκοπός του έργου είναι η κάλυψη των αναγκών των νέων ανθρώπων, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει και τις προσπάθειες που καταβάλει ο Δήμαρχος κ. Νασίκας προκειμένου να ικανοποιούνται οι ανάγκες του Δήμου.