ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Μίλα, σπάσε τη σιωπή»

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου σας επικοινωνούν ότι είναι δίπλα σας, έτοιμες να σας ακούσουν και να σας δώσουν χείρα βοήθειας σε ο,τι συμβαίνει κεκλεισμένων των οικογενειακών θυρών - Με σύνθημα "Μίλα, σπάσε τη σιωπή", μη διστάσεις να τηλεφωνήσεις στο τηλέφωνο 2425023794
«Μίλα, σπάσε τη σιωπή»

Η πανδημία έχει επηρεάσει τις ζωές μας με έντονη φόρτιση αρνητικών συναισθημάτων, ακόμη και η αναμονή των εορταστικών ημερών που φτάνουν προκαλούν πια μια πιο δύσκολη διαχείριση των συναισθημάτων δημιουργώντας πολλές εντάσεις και δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις.

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου σας επικοινωνούν ότι είναι δίπλα σας, έτοιμες να σας ακούσουν και να σας δώσουν χείρα βοήθειας σε ο, τι συμβαίνει κεκλεισμένων των οικογενειακών θυρών.

Είμαστε εδώ για εσάς όταν είστε έτοιμοι να μιλήσετε και έχετε αίτημα συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης. Άλλωστε η πανδημία έφερε στην επιφάνεια πολλά προβλήματα που ο πρότερος κανονικός βίος ίσως κάλυπτε.

Αλκοόλ, βία, σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση είναι πλέον συχνά φαινόμενα.

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου σε άψογη και συντονισμένη συνεργασία με όλες τις κρατικές υπηρεσίες είναι δίπλα σε όποιον ή όποια βιώνει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Με σύνθημα "Μίλα, σπάσε τη σιωπή", Μη διστάσεις να τηλεφωνήσεις στο τηλέφωνο 2425023794.

Καλά Χριστούγεννα!