ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσύ εμβολιάστηκες;

Κάλεσμα για εμβολιασμό κατά του νέου κορωνοϊού και πληροφορίες στους πολίτες για το εμβολιαστικό πρόγραμμα και τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Εσύ εμβολιάστηκες;
Ένα συνεχόμενο εργαστήριο οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, με τη δημιουργία του βίντεο για την ενημέρωση και πρόσκληση των δημοτών για εμβολιασμό. Είναι πολύ καιρό τώρα από την αρχή της πανδημίας που προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν και να βοηθήσουν να μην μείνει μόνος και αβοήθητος κανένας δημότης.
 
Τώρα με τα νέα μέτρα της πολιτείας το τηλέφωνο του Βοήθεια στο σπίτι δέχεται καθημερινά τηλεφωνήματα για κλείσιμο ραντεβού εμβολιασμών.
 
Επίσης σημαντική είναι η συμμετοχή των εργαζομένων του " Βοήθεια στο σπίτι" στους κατ` οίκον εμβολιασμούς αφού είναι εκείνοι που βοηθούν να φτάσουν οι εμβολιασμοί από σπίτι σε σπίτι, όπου υπάρχει ανάγκη. Μέχρι σήμερα έχουν φτάσει τους 120. Μαζί με τον υπεύθυνο γιατρό για τους εμβολιασμούς, κ. Μακρή Ηλία και την επισκέπτρια υγείας, κα Χασιώτη Αντωνία έχουν φτάσει να εμβολιάσουν δικαιούχους πολίτες από το Μ . Περιβολάκι, Κοκκίνα, Περίβλεπτο, Αερινό, Αγ.Γεώργιο, Στεφανοβίκειο, Ριζόμυλο, Κανάλια, Κερασιά, Κεραμίδι, Χλόη, Βελεστίνο.
 
Στην αρχή με εμβολιασμούς Johnson και τώρα συνεχίζοντας με εμβόλια της Pfizer. Οι κατ`οίκον εμβολιασμοί αφορούν όσους δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης και μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Κέντρου Υγείας 2425350011 ή στο τηλέφωνο του βοήθεια στο σπίτι 2425023794.
 
Η κ. Χασιώτη Αντωνία συντονίστρια των κοινωνικών δομών αναφέρει: "Για τον πιο εύκολο εμβολιασμό σε απομακρυσμένα χωριά από το εμβολιαστικό κέντρο του Βελεστίνου έχει ζητηθεί από τις κοινωνικές δομές η κινητή μονάδα της 5ης υγειονομικής περιφέρειας .
 
Στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου επίσης σύντομα θα λειτουργούν δύο επιπλέον γραμμές εμβολιασμών που σημαίνει ότι θα βρίσκετε άμεσα ραντεβού.
 
Εμβολιάσου τώρα!
 
Κλείστε ραντεβού στο emvolio.gov.gr στο κοντινό σας φαρμακείο ή ζητήστε τη βοήθεια μας στο 2425023794".