ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου

Την Κυριακή 5 Δεκέμβρίου στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου, μικροί και μεγάλοι μαζευτήκανε για να ανάψουν για ακόμη μία χρονιά τα Χριστουγεννιάτικα δεντράκια
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν και να νιώσουν λίγη από τη χαρά που φέρνουν μαζί τους τα Χριστούγεννα.

Η Nenella-Nenella επιμελήθηκε αυτό το ταξίδι ξενοιασιάς και κεφιού.

Το νηπιακό χορευτικό τμήμα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, χόρεψε έναν Καππαδοκικό χορό του Αγίου βασιλείου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας παραδοσιακών χορών κας Θάλειας Μπούτλα.

Στου "Καφέ τα Παραμύθια" λειτούργησε έκθεση χειροποίητων Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, λικέρ και γλυκισμάτων.

Ευχαριστούμε το Δήμο Βόλου για τη φωταγώγηση των δέντρων.

Ευχαριστούμε τους Λεωνίδα και Χρήστο Κίτσιο (Farine )για την ευγενική προσφορά τους στο σύλλογο των παραδοσιακών μελομακάρονων.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που χρόνια τώρα στηρίζετε  έμπρακτα κάθε προσπάθεια του Φιλοπρόοδου.

Η γιορτή του ανάμματος των δέντρων, καθώς ήταν μία ιδέα δική της, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της  αείμνηστου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, Γιάννας Μπούτλα.

Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου, τα παιδιά των τμημάτων του συλλόγου με "οδηγό χαράς" την κα Αθηνά Κωνσταντινίδη και "βοηθούς χαράς" τη Μαριέττα και Κατερίνα Κοντοβά, ζωγράφισαν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια του δέντρου, άκουσαν και συμμετείχαν σε παραμύθι, έπαιξαν, τραγούδησαν και πήραν να γράψουν τις επιστολές τους για τον Άγιο-Βασίλη.

Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία για όλους μας, όπου η χαρά, η ξεγνοιασιά και η φαντασία των παιδιών μας "ταξίδεψαν" στη γλυκιά μελωδία των Χριστουγέννων και στη μαγεία που ο καθένας μας μπορεί να δημιουργήσει.

Μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, βρίσκουμε την χαρά των Χριστουγέννων – μέσα από την καρδιά του το αληθινό τους νόημα