ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάλεσμα στον κόσμο και κανόνες εισόδου στο ντέρμπι με τον Πύρασο

Η διοίκηση των Κυανόλευκων καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον Ρήγα Φεραίο στο ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (12/12 - 15:00) με τον Πύρασο στο Βελεστίνο - Παράλληλα, αναφέρει τα προβλεπόμενα μέτρα για την παρουσία τους στο γήπεδο
Κάλεσμα στον κόσμο και κανόνες εισόδου στο ντέρμπι με τον Πύρασο

Φίλαθλοι, η ομάδα μας δίνει έναν ακόμα σημαντικό αγώνα για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Το πρώτο πραγματικά μεγάλο ντέρμπυ της χρονιάς, όπου θα κριθούν πολλά.

Στην προσπάθεια όμως αυτή δεν αρκεί μόνο η θέληση και η απόδοση των παικτών μας. Είναι απαραίτητη και η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΛΑΘΛΩΝ. Όλων αυτών που στηρίζουν, συμπαθούν ή αγαπούν τον ΡΗΓΑ.
Η

παρουσία σας, δίνει δύναμη στους παίκτες μας. Η αγάπη σας για τον ΡΗΓΑ, πρέπει να εκφραστεί και αυτή τη φορά δίνοντας σας το παρών στο Στάδιο. Ο ΡΗΓΑΣ είστε Εσείς!

Από όλους εσάς ζητούμε να παρευρεθείτε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 15.00 στο Στάδιο Βελεστίνου για να στηρίξετε την ομάδα μας, στον αγώνα που δίνει με τον πρωτοπόρο ΠΥΡΑΣΟ, ώστε να πάρουμε όλοι μαζί μία μεγάλη νίκη. Μία νίκη ώθηση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η πορεία και των δυο ομάδων υπόσχεται πλούσιο θέαμα! Η μέχρι τώρα εικόνα τους και ο αγώνας για την κατάκτηση της κορυφής αξίζει το χειροκρότημα σας!

Ο δωδέκατος και καταλυτικός παίκτης για τον ΡΗΓΑ είναι ο κόσμος του, δηλαδή κάθε ένας από εμάς.

Να μην λείψει κανείς την Κυριακή από το Στάδιο Βελεστίνου. Όλοι στο Στάδιο, όλοι δίπλα στον ΡΗΓΑ μας!

Να υπενθυμίσουμε σε όλους τους φιλάθλους ότι θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα από τη ΓΓΑ για την είσοδο σε χώρους άθλησης.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλοι όσοι πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:
-Ενήλικες αποκλειστικά μόνο πλήρης εμβολιασμένοι
-Όσοι έχουν νοσήσει
-Ανήλικοι 13 έως 17 ετών με rapid test 48 ωρών
-Ανήλικοι 5 έως 12 ετών με self test της ημέρας του αγώνα
-Παιδιά έως 4 χρόνων δεν υπόκεινται σε κάποιο περιορισμό .

Στην είσοδο του Σταδίου θα πραγματοποιείται έλεγχος των πιστοποιητικών.