ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διοικούσα Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων στον Ρήγα Φεραίο

Έργο της Επιτροπής θα είναι η άρτια οργάνωση και η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων της Ακαδημίας, όπου συμπεριλαμβάνεται και η διοργάνωση ψυχαγωγικών και αθλητικών εκδηλώσεων, γιορτών, εκπαιδευτικών εκδρομών και λοιπών δράσεων που συνάδουν με τους καταστατικούς σκοπούς του συλλόγου
Διοικούσα Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων στον Ρήγα Φεραίο

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ επενδύει στις ακαδημίες και επιθυμεί τα παιδιά του Βελεστίνου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου μέσα από το ιστορικό μας σωματείο.

Με οργάνωση, με πλάνο και κυρίως με αγάπη και μεράκι για τις νέες γενιές και την ανάδειξη του αθλητικού δυναμικού και ταλέντου της περιοχής μας, σκοπός είναι κανείς γονιός να μην αναζητά αλλού να στείλει τα παιδιά του για να αποκτήσουν τις πρώτες ποδοσφαιρικές τους γνώσεις.

Ένα μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση είναι η άρτια λειτουργία της ακαδημίας μας, ώστε να βγαίνουν ποδοσφαιριστές που στο μέλλον θα στελεχώνουν την μεγάλη ομάδα μας.

Ενεργώντας προς αυτή την κατεύθυνση, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, η διοίκηση με απόφαση της συγκρότησε την Διοικούσα Επιτροπή Γονέων & Κηδεμόνων του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, όπως προβλέπει το άρθρο 20 του καταστατικού σε συνδυασμό με το άρθρο 5 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Συλλόγου.

Κατόπιν δημόσιας πρόσκλησης που εξέδωσε ο Σύλλογος μας, καλούνταν οι ενδιαφερόμενοι γονείς & κηδεμόνες των αθλητών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΡΗΓΑ να δηλώσουν την συμμετοχή τους υποβάλλοντας σχετική αίτηση.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να οριστούν γονείς & κηδεμόνες στην Επιτροπή, αποτελούσε η εγγραφή τους στο μητρώο μελών του "Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", όπως προβλέπει το άρθρο 10 του καταστατικού.

Η εν λόγω Επιτροπή αποτελείται από ένδεκα (11) μέλη, η θητεία της ακολουθεί τη θητεία της διοίκησης και λήγει με την εγκατάσταση του νέου ΔΣ. Ο ορισμός των μελών της γίνεται κάθε δύο χρόνια και λήγει σε κάθε περίπτωση με την εγκατάσταση των νέων μελών.

Έργο της Επιτροπής είναι η άρτια οργάνωση & η εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων της ακαδημίας του "Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ", όπου συμπεριλαμβάνεται και η διοργάνωση ψυχαγωγικών & αθλητικών εκδηλώσεων, γιορτών, εκπαιδευτικών εκδρομών και λοιπών δράσεων που συνάδουν με τους καταστατικούς σκοπούς του Συλλόγου. Η δράση της Επιτροπής εποπτεύεται από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

Τα ένδεκα (11) μέλη που απαρτίζουν την Διοικούσα Επιτροπή έχουν, ως κάτωθι:
1. Κωνσταντίνος Γιάτσιος (Πρόεδρος)
2. Αχιλλέας Μακρής (Αντιπρόεδρος με καθήκοντα Αναπλ. Προέδρου)
3. Γεώργιος Καλόγηρος
4. Ευάγγελος Γκόμας
5. Ανδρέας Χατζής
6. Κυριάκος Σταμπούλογλου
7. Δημήτριος Μπουμπούκης
8. Αθανάσιος Μητράκης
9. Ελισάβετ Πάσχου
10. Άννα Γιάτσου
11. Δήμητρα Βιολντζή

Επίσης, στις συνεδριάσεις της Επιτροπής θα καλείται υποχρεωτικά και θα συμμετέχει χωρίς δικαίωμα ψήφου ο Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Τσούρικας.