ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και τώρα ο Πύρασος

Οι Κυανόλευκοι επικράτησαν 4-1 του Αστέρα στο "Κ. Ζούκας" του Ριζομύλου και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη της χρονιάς, την επόμενη αγωνιστική με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου στο Βελεστίνο
Και τώρα ο Πύρασος

Στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, ο Ρήγας σημείωσε τη δεύτερη σερί νικη του επί ομάδας του Δήμου, νικώντας αυτή τη τη φορά με 4-1 τον μαχητικό Αστέρα στον Ριζόμυλο.

 

 

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής ο Σουγκάρης, με τη μπάλα να βρίσκει και σε πόδια αμυντικών μπερδεύοντας τον Ξανθά. Στο 27` ο Γιώργος Αγροκώστας έκανε ωραία ενέργεια στον άξονα βγάζοντας μία μπαλιά με λόμπα για τον Βλιώρα στην πλάτη της άμυνας, με τον τελευταίο να τελείωνει τη φάση από κοντά προ του Ξανθά με το αριστερό για το 0-2.

Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων είχε ρόλο στο να κρατήσει με τις ενέργειές του το σκορ στο 0-2, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Αστέρα να ξαναμπεί στο παιχνίδι δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όταν έγινε ένα γέμισμα στην περιοχή του Ρήγα από φάουλ, ο Τσιλίγκος δεν κατάφερε να απομακρύνει, με τον Ξηρομερίτη να στέλνει στη συνέχεια με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. 

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν ουσιαστικά τον αγώνα στο 63` όταν σε φάουλ του Σουγκάρη από τα δεξιά, ο Γάρος έπιασε μία εκπληκτική γυριστή κεφαλιά στο ύψος του πέναλντι, με τον Ξανθά να εκτινάσσεται στη δεξιά του γωνιά αλλά να μην μπορεί να αποσοβήσει το γκολ (1-3). Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 75` ο Πάσχος εκμεταλλευόμενος το χτύπημα κόρνερ του Σουγκάρη για να σκοράρει με κεφαλιά από την "καρδιά" της περιοχής. 

Αστέρας Ριζομύλου: (Παρισσάκης): Ξανθάς, Π. Αποστολίδης, Δ. Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Παππάς, Δούμος, Ξηρομερίτης, Μακρονάσιος (62` Κ. Σεσκλιώτης), Σταΐδης, Πρίντζος, Βέργος. 

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Δίντσης, Γοδενόπουλος (66` Δ. Αγροκώστας), Παπαδανϊήλ, Βλιώρας (46` Βαϊόπουλος), Χότζα, Σουγκάρης, Γ. Αγροκώστας (77` Κίτσιος), Καραγιάννης (66` Τζινιέρης), Γάρος, Πάσχος.

 

 

 

 

 

Αστέρας Ριζομύλου: (Παρισσάκης): Ξανθάς, Π. Αποστολίδης, Δ. Αποστολίδης, Λουφόπουλος, Παππάς, Δούμος, Ξηρομερίτης, Μακρονάσιος (62` Κ. Σεσκλιώτης), Σταΐδης, Πρίντζος, Βέργος.

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Τσιλίγκος, Δίντσης, Γοδενόπουλος (66` Δ. Αγροκώστας), Παπαδανϊήλ, Βλιώρας 946` Βαϊόπουλος), Χότζα, Σουγκάρης, Γ. Αγροκώστας (77` Κίτσιος), Καραγιάννης (66` Τζινιέρης), Γάρος, Πάσχος.

Διαιτητές: Γραββάνης, Π. Σακκάς, Κ. Τασιόπουλος.