ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα των Δήμων Ρ. Φεραίου και Νοτίου Πηλίου"

Για την ικανοποίηση των αιτημάτων των Δήμων Ρήγα Φεραίου και Νοτίου Πηλίου για έκτακτη χρηματοδότησή τους προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την θεομηνία "ΑΘΗΝΑ", ενημερώθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτως και βουλεύτρια Μαγνησίας, Ζέττα Μ. Μακρή
"Ικανοποιήθηκαν τα αιτήματα των Δήμων Ρ. Φεραίου και Νοτίου Πηλίου"

Η κ. Μακρή, η οποία βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, στο πλαίσιο τετραήμερης επίσκεψής της, ενημερώθηκε, αργά το βράδυ της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2021, για τις ως άνω επιχορηγήσεις. 

Ειδικότερα, πρόκειται για την χρηματοδότηση ύψους 350.000€ στον Δήμο Ρήγα Φεραίου για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών κτιρίων και υποδομών, που έχουν προκληθεί από την θεομηνία "ΑΘΗΝΑ", στο πλαίσιο του Προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της Χώρας καθώς και για την χρηματοδότηση ύψους 300.000€, από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου για την αποκατάσταση υποδομών και δικτύου στο φράγμα Παναγιώτικο. Η κ. Μακρή, αφού ενημέρωσε τους Δημάρχους Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα και του Νοτίου Πηλίου, Μιχάλη Μιτζικό για την εξέλιξη αυτή, ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για την τήρηση των δεσμεύσεών του και για την άμεση και αποτελεσματική συνεισφορά του στα προβλήματα των δύο πληγέντων Δήμων.

πηγή: ertnews.gr