ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε υβριδικό ρόλο ξανά οι Σπαθής - Αλεξίου!

Έναν νέο ρόλο που έχουν αναλάβει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, αυτόν του παίκτη-προπονητή, θα έχουν οι Χρήστος Σπαθής και Γιώργος Αλεξίου, τουλάχιστον στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα του Θησέα Αγριάς με τον ΑΟ Υπάτου
Σε υβριδικό ρόλο ξανά οι Σπαθής - Αλεξίου!

Μετά την ξαφνική λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Κώστα Σταματίου, αλλά και τον γυμναστή Μιχάλη Βαγγόπουλο, η διοίκηση του Θησέα ανέθεσε στους Βελεστινιώτες ποδοσφαιριστές να προετετοιμάσουν την ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής (5/12), αφού γνωρίζουν αυτή τη στιγμή καλύτερα από κάθε άλλο την ομάδα:

"Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει ότι μέχρι την σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον κ. Σταματίου στον πάγκο της ομάδας μας, το κενό θα καλυφθεί από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές μας Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη επαφές και θα επιδιώξει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας".

Θυμίζουμε πως ο Θησέας βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου στην Γ` Εθνική, ισόβαθμος (12 β.) με την Νέα Αρτάκη και τον Ηρακλή Λάρισας, με τον αριστερό μπακ Σπαθή και τον αμυντικό χαφ Αλεξίου (ο οποίος έχει και την ιδιότητα του γυμναστή) να αποτελούν βασικά γρανάζια στη "μηχανή" των Πρασίνων.

Ήταν η σεζόν 2017-2018, όταν οι δυο τους κλήθηκαν να καλύψουν για πρώτη φορά διπλό πόστο. Καθ` όλη τη διάρκεια της χρονιάς αποτέλεσαν το προπονητικό δίδυμο του Ρήγα Φεραίου, παράλληλα με το ρόλο τους ως ποδοσφαιριστές, με τους Κυανόλευκους να υποβιβάζονται τελικά στην ισοβαθμία, κυριολεκτικά για ένα γκολ.

Σε αυτό το χρονικό σημείο είναι άγνωστο πόσο θα διαρκέσει η θητεία τους με τη διοίκηση του Θησέα να αναζητά μεν τον τεχνικό που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Σταματίου, αλλά με τρεις αναμετρήσεις να απομένουν ως το το τέλος του έτους, ίσως κληθούν να οδηγήσουν τους συμπαίκτες του εντός κι εκτός γηπέδου μέχρι τις γιορτές. Άλλωστε, όπως λέμε και στην Ελλάδα, ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.