ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση χορηγικής συνεργασίας για τον Ρήγα

Η διοίκηση του Α.Σ.Β. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά ανακοινώνει την ανανέωση και διεύρυνση της χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση γαλακτοκομικών προϊόντων ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
Ανακοίνωση χορηγικής συνεργασίας για τον Ρήγα

Όπως αναφέρεται, η εν λόγω επιχείρηση θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ της ομάδας μας και το logo της θα κοσμεί το πίσω μέρος της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας.

Η σταθερή συνεργασία του συλλόγου μας με τη ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λόγους που η ομάδα μας καταφέρνει να στέκεται με αξιοπρέπεια και ανταγωνιστικότητα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Η ανανέωση της συνεργασίας επικυρώθηκε στα γραφεία της επιχείρησης, όπου ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Κωνσταντίνο Γιάτσιο και η ‘’ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ’’ από τον Διευθύνων Σύμβουλο αυτής κ. Ιωάννη Σχισμένο.

Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά την ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ για τη διαχρονική και συνεχιζόμενη πίστη της στο όραμά μας και στήριξη στο πλάνο μας.

Σχετικά με την ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ:

Η ΦΑΡΜΑ ΒΕΛΕΣΤΊΝΟΥ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής παραδοσιακών γαλακτοκομικων προϊόντων.

Πρόσφατα τιμήθηκε με το διεθνές χρυσό βραβείο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ για τα προϊόντα της, στο ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ παρουσία πολλών διακεκριμένων προσώπων στον τομέα της γευσιγνωσίας!

Η ανοδική της πορεία όσον αφορά το θέμα της ποιότητας των προϊόντων της συνεχίζετε με την πιστοποίηση από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και την απόκτηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΉΜΑΤΟΣ καθώς και από την πιστοποίηση από τον φορέα TUV AUSTRIA HELLAS του συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2018.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δραστηριοποιείται και στην παραγωγή ΒΙΟΛΟΓΙΚΏΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ.

Πάντα με σεβασμό στις αξίες της οικογένειας, στο περιβάλλον, και στους φίλους καταναλωτές!